Bernadett: "Mindig én voltam az utolsó mindenben, most én jövök!"

Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bernadett 29 éves fiatal édesanya. Kislányát, Lottit ugyan nem láttuk, de ha a mamájára ütött, akkor kedves, belevaló csaj lesz belőle is! 

"Mindig követem a Jónő Team munkáját, és Nóra videóit is szoktam nézni rendszeresen. Aztán egyszer csak jött az ötlet, hogy miért ne próbálnám meg: jelentkezem én is átalakításra. Soha semmit nem nyertem még, és lám, végre szerencsém lett! Nagyon várom, hogy mi sül ki ebből!" - kezdte Bernadett a beszélgetést. Mikor megláttuk, milyen csinos hölgy érkezett hozzánk, rögtön szöget ütött a fejemben a kérdés: mit akarhat magán változtatni egy ilyen szép nő?

"Minden nőnek titkos vágyálma, hogy egyszer tetőtől talpig szakemberek vegyék kezelésbe, és hozzák ki belőle a maximumot. Én is erre vágyom, mivel az utóbbi időben kicsit elhanyagoltam magamat. Mindenkit magam elé helyeztem, mindenki érdekeit, kívánságait hamarabb teljesítettem, mint a magamét. Mindig én voltam az utolsó mindenben, de most én jövök!" Rendben, ezzel a gondolatmenettel teljesen egyet is értettünk, így aztán gyorsan munkához láttunk.

/1406/Berna2014610141945

Niki kezelésbe vette Bernadett haját. "Világosbarna festett haja volt, amit egy picit felfrissítettem és átszíneztem rezesebb barna árnyalattal. Ez sokkal jobban illik a bőre színéhez. A festés után megszárítottam a haját, amit végül Nóri segítségével befontunk, és lazán feltűztük. Így pont olyan lett, mint egy tündér!"

Oscart elbűvölte Bernadett temperamentumos személyisége, finom bája. "Mivel visszafogottan bánik a színekkel, elkápráztattam pár üde árnyalattal. Az arcszínének egységesítése után orcáinak ragyogását bronzfénnyel élénkítettem. Szemöldökének színét a hajszínéhez igazítottam. Mozgó szemhéjára, citromsárga majd türkizzöld szemhéjpúdert satíroztam. Az alsó szempillatőhöz türkizkéket festettem, amit mélyítettem egy kis feketével. Megkoronáztam egy kifelé vastagodó tusvonallal, majd dúsító szempillaspirállal festettem ki a szempilláit. Ajkának üde ragyogását fokoztam egy vibráló pink árnyalatú szájfénnyel."

/1406/Berna2014610142327

Ruha: F&F; Öv: Promod; Karkötő: Promod

A Fashion Donor lányokat már Bernadett bemutatkozó levele egy bizonyos irányba terelte a ruhaválasztásnál. "Már a szettek válogatása közben tudtuk, amikor megláttuk ezt a bizonyos ruhát, hogy tökéletesen illik majd Bernadettre. Megtudtuk, hogy sokat úszik, sőt oktatja is, így az elképzelésünk az volt, hogy igazi vízitündért varázsolunk belőle. A ruha hangulata, mintája, színei pontosan ezt idézték fel bennünk, és Bernadett tónusainak köszönhetően egyszerűen mesésen állt rajta."

/1406/T_nd_201461014261

Amikor a mesterek végeztek a munkával, Katán volt a sor, hogy szuper képeket készítsen. Persze jó alanyról nem nehéz! Szinte gondolkoznunk sem kellett a pózokon, a beállításokon, mert minden jött magától. Bernadett ügyesen vette az akadályokat, így végül szuper képekkel távozott tőlünk, és reméljük, egy életre szóló élménnyel. :-)

Egy kis kényeztetés a tündéreknek is jár! http://www.life.hu/atalakitunk/20140603-atalakit-a-jono-team-eszter-hallasserultekkel-foglalkozik-es-most-megtalalta-a-stilusat.htmlEszter egy hivatásos tündér: szép, kedves, és az a munkája, hogy másokon segítsen. Mivel mi maximálisan hiszünk abban, hogy "jó tett helyébe jót várj", így nem is volt kérdéses számunkra, hogy ő lesz a vendégünk ezen a héten. Egy kis kényeztetés a tündéreknek is jár, nemde?ÁtalakítunkOrigoKata női példakép szeretne lenni a lánya számára - segítettünk neki!http://www.life.hu/atalakitunk/20140527-atalakit-a-jono-team-kata-noiesebb-oldalat-csalogattuk-elo.htmlA Jónő Team feladata ezúttal nem volt egyszerű, ugyanis egy fiúsabb beállítottságú hölgyből kellett előcsalogatnunk a NŐT!ÁtalakítunkOrigoKarcsú derék és ezerwattos mosoly - előcsalogattuk Judit stílusáthttp://www.life.hu/atalakitunk/20140520-atalakit-a-jono-team-karcsu-derek-sal-boldog-mosoly-igy-ragyog-judit.htmlMúlt héten már megismerkedhettünk az egyik szerencsés Facebook-nyertessel, Kingával, aki meglátogatott minket. Ezen a héten a másik nyertesünk, Judit volt soron, aki rendkívül izgatottan lépett be az ajtónkon. ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.