Bernadett: "Mindig én voltam az utolsó mindenben, most én jövök!"

2014.06.10. 23:00

Bernadett 29 éves fiatal édesanya. Kislányát, Lottit ugyan nem láttuk, de ha a mamájára ütött, akkor kedves, belevaló csaj lesz belőle is! 

"Mindig követem a Jónő Team munkáját, és Nóra videóit is szoktam nézni rendszeresen. Aztán egyszer csak jött az ötlet, hogy miért ne próbálnám meg: jelentkezem én is átalakításra. Soha semmit nem nyertem még, és lám, végre szerencsém lett! Nagyon várom, hogy mi sül ki ebből!" - kezdte Bernadett a beszélgetést. Mikor megláttuk, milyen csinos hölgy érkezett hozzánk, rögtön szöget ütött a fejemben a kérdés: mit akarhat magán változtatni egy ilyen szép nő?

"Minden nőnek titkos vágyálma, hogy egyszer tetőtől talpig szakemberek vegyék kezelésbe, és hozzák ki belőle a maximumot. Én is erre vágyom, mivel az utóbbi időben kicsit elhanyagoltam magamat. Mindenkit magam elé helyeztem, mindenki érdekeit, kívánságait hamarabb teljesítettem, mint a magamét. Mindig én voltam az utolsó mindenben, de most én jövök!" Rendben, ezzel a gondolatmenettel teljesen egyet is értettünk, így aztán gyorsan munkához láttunk.

Niki kezelésbe vette Bernadett haját. "Világosbarna festett haja volt, amit egy picit felfrissítettem és átszíneztem rezesebb barna árnyalattal. Ez sokkal jobban illik a bőre színéhez. A festés után megszárítottam a haját, amit végül Nóri segítségével befontunk, és lazán feltűztük. Így pont olyan lett, mint egy tündér!"

Oscart elbűvölte Bernadett temperamentumos személyisége, finom bája. "Mivel visszafogottan bánik a színekkel, elkápráztattam pár üde árnyalattal. Az arcszínének egységesítése után orcáinak ragyogását bronzfénnyel élénkítettem. Szemöldökének színét a hajszínéhez igazítottam. Mozgó szemhéjára, citromsárga majd türkizzöld szemhéjpúdert satíroztam. Az alsó szempillatőhöz türkizkéket festettem, amit mélyítettem egy kis feketével. Megkoronáztam egy kifelé vastagodó tusvonallal, majd dúsító szempillaspirállal festettem ki a szempilláit. Ajkának üde ragyogását fokoztam egy vibráló pink árnyalatú szájfénnyel."

Ruha: F&F; Öv: Promod; Karkötő: Promod

A Fashion Donor lányokat már Bernadett bemutatkozó levele egy bizonyos irányba terelte a ruhaválasztásnál. "Már a szettek válogatása közben tudtuk, amikor megláttuk ezt a bizonyos ruhát, hogy tökéletesen illik majd Bernadettre. Megtudtuk, hogy sokat úszik, sőt oktatja is, így az elképzelésünk az volt, hogy igazi vízitündért varázsolunk belőle. A ruha hangulata, mintája, színei pontosan ezt idézték fel bennünk, és Bernadett tónusainak köszönhetően egyszerűen mesésen állt rajta."

Amikor a mesterek végeztek a munkával, Katán volt a sor, hogy szuper képeket készítsen. Persze jó alanyról nem nehéz! Szinte gondolkoznunk sem kellett a pózokon, a beállításokon, mert minden jött magától. Bernadett ügyesen vette az akadályokat, így végül szuper képekkel távozott tőlünk, és reméljük, egy életre szóló élménnyel. :-)

 

Takács NóraLarion OscarKántor KatalinKurucz NikolettÁtalakít a Jónő TeamFashion donor
Hirdetés