Csodás átalakulás: előcsalogattuk Vikiből a szupermodellt!

Anne Hathaway Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes világban élünk. Már azelőtt ismerhetünk valakit az internetnek köszönhetően, hogy valaha is találkoztunk volna személyesen. Velem és Vikivel ez volt a helyzet, egészen addig, míg meg nem hívtam egy átalakításra a Jónő Teamhez!

Viki évek óta az egyik legfőbb támaszom a Hogyan legyek jó nő? Facebook-oldalamon. Teljesen ismeretlenül ajánlotta fel a segítségét, azóta hozzá fordulnak a lányok kérdésekkel egy-egy sminkelős videóm után. Viki maga is szépségblogger, így pontosan tudja, éppen milyen termékeket használok a videókban, és ezeket megírja a lányoknak. Pusztán kedvességből, sosem kér érte cserébe semmit. Én pedig nagyra értékelem az önzetlenséget.

Hónapok óta próbálom Vikit elcsábítani egy kis kényeztető átalakításra, hogy végre találkozhassunk személyesen is. Nagyon izgatottan vártam, hogy ki fog belépni az ajtón (persze képekről tudtam, hogyan néz ki, de élőben mindenki más), és amikor megláttam, leesett az állam: micsoda csaj! Viki gyönyörű, kedves és nagyon pozitív kisugárzású, jó volt a közelében lenni. Az egész átalakításra szuper hatással volt a természete, mindenki jókedvűen látott munkához, közben pedig be nem állt a szánk!

/1406/Viki_201461717336

Viki elárulta, ha nem hívjuk meg, akkor is jelentkezett volna hozzánk átalakításra, ugyanis most nagy szükségét érzi némi változásnak. "Az utóbbi időben visszafogott lettem. Amikor a férjemmel megismerkedtünk, sokkal nőiesebb voltam, több önbizalmam volt, az utóbbi időben ez sajnos alábbhagyott. Ebben biztosan közrejátszik az is, hogy fölszaladt rám néhány plusz kiló, amit még nem sikerült leadnom, de rajta vagyok!” Szerintünk Viki így is, úgy is nagyon csinos, teljesen elbűvölt minket!

Niki frizurát álmodott Vikinek, természetes adottságain nem változtatott. "Csodaszép, természetes színű hosszú haját nagy átmérőjű sütővas segítségével hullámosítottam. A cél az volt, hogy minél lazább esésű textúrát kapjon, ami még nőiesebbé, vonzóbbá teszi az amúgy is csodás hölgyet!"

Oscart Anne Hathaway-re emlékeztette Viki nőies bája. "Kifinomult karakteréhez szexi sminket készítettem. Az arctisztítás után lealapoztam, majd finoman púdereztem a bőrét. Orcáinak napcsípte hangulatához bronzfényt választottam. Szemöldökét picit élénkítettem. Szemét pezsgőszínnel alapoztam le, majd kifelé mélyítettem egy kis lilával és vadszilvakékkel, amit kontrasztosítottam feketével. Egy igen merész, kifelé vastagodó és túlhúzott tussal fejeltem meg a sminkjét, majd drámaian dúsító szempillaspirállal festettem ki a pilláit. Ajkának még érzékibb hatásához ajakkontúr-ceruzát használtam, majd mályvás árnyalatú ajakrúzzsal töltöttem fel, amit megbolondítottam vizes hatású szájfénnyel. Csak úgy ragyogott, akár egy filmsztár!"

/1406/Viki_2014617173520

Zakó: Promod; Fülbevaló: H&M; Szandál: Camaieu; Ruha: Wildpastel - Laoni by Laoni Lastore; Táska: Mohito

A Fashion Donor-lányok tisztában vannak azzal, hogy a ruhaválasztás mindig pszichológia is. "Beszélgetésünk során kiderült, hogy Viki nincs teljesen megelégedve jelenlegi alakjával, így szerettük volna megmutatni, hogy igen csinos és szép nő, akinek olyan kisugárzása van, amelyet az ember fotókon keresztül is érez. Egy színes ruhát választottunk neki, ami vidámságot és nőiességet egyaránt tükröz. A végén olyan jól sikerült az összkép - mivel a többi szakember ismét remek munkát végzett -, hogy egyszerűen nem tudtuk nem csodálni Vikit! Reméljük, elhiszi, hogy szépséges és elégedett lesz magával, hiszen a fotók bizonyítékul szolgálnak."

/1406/Vid_m2014617174316

Amikor megkezdődött a fotózás, mindenki ugyanarra gondolt, amire én. Főleg, amikor fotós Katánk lelkendezve mutatta nekünk az elkészült képeket és több ízben dicsérte Vikit, aki nagyon ügyesen, természetesen viselkedett a kamera előtt. Szóval minden egybecsengett: Vikinek modellkednie kell! Először kétkedve fogadta az ötletünket, mi azonban nem tágítunk az elképzelésünktől, és mindenben segítünk majd neki. Ki tudja, talán pár év múlva Viki mosolyog majd ránk a címlapokról... Úgy legyen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.