Így kell ezt csinálni! 5 hónappal a szülés után istenien néz ki Évi

átalakítás fashion week Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Nagyon szeretném tudni, hogy mit lehet belőlem kihozni." Mindig ezt a választ kapom, ha rákérdezek, hogy miért jelentkezett valaki hozzánk átalakításra. Évával sem volt ez másként: egy kis bátorításra, útmutatásra volt szüksége. Mi pedig szívesen segítettünk neki. 

Éva, elmondása alapján, sok mindennel próbálkozott már: vett hajcsavarókat, hogy göndörítse a haját, sminket, hogy vonzóbb legyen a tekintete, de valahogy mégsem találja a saját színeit, formáit, stílusát. Ekkor jövünk mi a képbe! A csapat azért van, hogy ezekre a kérdésekre személyre szabottan elmondja a választ a hozzánk érkezőknek.

„Nagyon meglepődtem, amikor hívtál. Eddig egész sok helyre jelentkeztem már (tévés játékok, vetélkedők), de nem mindenhová kerültem be ilyen könnyen. Jellemző rám egyébként, hogy új helyzetekben, szituációkban próbálom ki magamat, mert szeretek kitörni az unalmas hétköznapokból. Ez a mai nap is felejthetetlen lesz számomra, már előre érzem. Sokat fogok tanulni tőletek!" - mondta örömmel Éva, mikor megérkezett hozzánk.

/1407/_vi_p201478133647

Jelenleg gyesen van 5 hónapos kisfiával, és van egy 5 éves gyereke is. Párjával eddig nem házasodtak össze, de most jött el a nagy lépés ideje. Ha minden jól megy, jövőre lesz a lagzi, és egy nagy vágya van Évának: szeretné, ha a Jónő Team készítené el a sminkjét, a frizuráját. Mi mindig szeretjük az ilyen meghívásokat. Gyorsan munkához is láttunk, az átalakítást Niki kezdte: ,,Évának sok ősz hajszála volt, ezért befestettem a haját egy vöröses-lilás árnyalattal. Sokat nem változtattam a haj hosszán, épp csak egy picit vágtam a hajvégeiből, majd körkefével lazán megszárítottam az egészet."

A frizura után a csapat sminkmesterén, Oscaron volt a sor: ,,Az arctisztítás, hidratálás után egy ultrakönnyű alapozóval egységesítettem Éva bőrének színét, szerkezetét. Lefixáltam púderrel, hogy tartós legyen a sminkje. Éva félénken nyúl a színekhez, ezért bátorításként megmutattam neki, hogy szép szeméhez jól illik a sárga, a türkizzöld és egy kis smaragd árnyalatot is belecsempésztem a sminkjébe. Ezt feketével mélyítettem a szempillatöveknél, hogy kontrasztot képezzen és kiemelje a színeket. Szempilláit kollagénes fekete szempillaspirállal dúsítottam. Orcáinak természetes ragyogását barackos arcpírral élénkítettem. Ajkának frissességét lazac árnyalatú ajakrúzzsal értem el."

/1407/_vi_e201478133726

Ing: Camaieu, Nadrág: Mohito, Cipő: Mohito, Nyaklánc: H&M

A csodás smink után következett a ruha - a Fashion donor csapata akcióba lendült: ,,Éva szép alakjára egy nadrágot választottunk, amelynek sajátossága, hogy két oldala, két színe van. Mivel a fehér mellé egy sötétebb szín, a fekete társul, így a lábak optikailag formásabbnak tűnnek. Nem féltünk tovább fokozni a hatást: egy mintás, színeiben üde és friss inget adtunk Évára."

/1407/Remek20147813440

Éva nagyon elégedett volt, amikor meglátta a végeredményt, hát még amikor a képekre pillantott, amiket Kata készített róla! „Csodálatos élményekkel távozom ma innen. Még sosem voltam fotózáson, ilyen profin pedig végképp nem, nagyon élveztem! Elnézve a képeket, sokkal motiváltabb vagyok: mostantól kitartóan fogok futni, hogy hamar formába lendüljek a kisfiam születése után, és már azt is tudom, mi áll jól nekem! Köszönöm, hogy itt lehetettem ma veletek."

Egy kapcsolatért folyamatosan dolgozni kell - ezért alakult át Mónikahttp://www.life.hu/atalakitunk/20140701-atalakit-a-jono-team-szules-utan-a-parkapcsolat-elenkitesere-vallalkozott-monika.htmlAz egész család együtt érkezett az átalakításra: Móni, a férje és 8 hónapos kisfiuk, Krisztián, aki már most egy igazi nőcsábász, legalábbis velem folyton kokettált. Bevallom, sikerrel. Teljesen elcsavarta a fejemet a kissrác. :-)ÁtalakítunkOrigoEgy magabiztos, sportos nő is lehet még szebb!http://www.life.hu/atalakitunk/20140624-atalakit-a-jono-team-a-magabiztos-no-is-lehet-meg-szebb.html"Meg vagyok elégedve magammal!" - ezt mondta Aurélia a beszélgetésünk elején. Ritkán hall ilyet az ember, ezért is volt különleges e heti átalakításunk. Lia ugyan látja a hibáit, de azokkal együtt fogadja el magát, és főleg az élmény és inspiráció miatt látogatott meg minket. ÁtalakítunkOrigoCsodás átalakulás: előcsalogattuk Vikiből a szupermodellt!http://www.life.hu/atalakitunk/20140617-atalakit-a-jono-team-anne-hathawayre-hasonlit-a-noies-kisugarzasu-viki.htmlÉrdekes világban élünk. Már azelőtt ismerhetünk valakit az internetnek köszönhetően, hogy valaha is találkoztunk volna személyesen. Velem és Vikivel ez volt a helyzet, egészen addig, míg meg nem hívtam egy átalakításra a Jónő Teamhez!ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.