Jónő Team: Szülinapi meglepetésként alakítottuk át Barbarát

Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas örömben volt része Barbarának, a barátnője ugyanis születésnapi meglepetésként minket adott neki. Egy csajos nap mindekinek jár, különösen a szülinaposnak!

Barbi most töltötte be a 30. szülinapját, ennek örömére barátai egy egészen különleges ajándékkal kedveskedtek neki: titokban megszervezték, hogy ellátogasson hozzánk egy átalakításra. Mi persze nagy örömmel vártuk őt, hiszen mindig jó érzés valakivel együtt ünnepelni. "Sportos, inkább kényelmes stílus jellemző rám a mindennapokban. Azért is örülök ennek az átalakításnak, mert remélem, ti majd előcsalogatjátok a nőiesebb oldalamat. Nem vagyok az a habos-babos fajta, ha nőiesség, akkor az számomra inkább valamilyen dögös, bőrből készült ruhadarabot jelent. Viszont szívesen kipróbálnám, hogyan áll nekem a letisztult elegancia, szoknyát péládul egyáltalán nem viselek, felpróbálnék egyet.” Végül azt találtuk ki közösen, hogy eljátszunk ezzel a kettősséggel: legyen Barbi sminkje-haja-ruhája egyszerre elegáns, mégis kicsit vadóc is.

/1410/Barba201410229564

Niki nem vágott Barbara hajából. "Szereti ezt a hosszúságot, és talán még növesztené is. Aranyszőke hajszínén viszont változtattam. Lágyabb, púderesebb gyöngyházrózsaszínt készítettem,
amitől a bőre nem tűnik sápadtnak, hanem picit barnább hatást kelt."

Oscar könnyű alapozással kezdte a sminkelést. "Az arcát megformáztam, árnyékoltam, majd finoman lepúdereztem. Szemét arany és bronz szemhéjkrémmel tettem ragyogóvá, amit kontrasztosítottam a fekete krémtussal alul-felül. Szempilláit dúsító szempillaspirállal festettem. Orcáit bronzfénnyel emeltem ki. Érzékiségét fokoztam egy neon-narancs árnyalatú ajakrúzzsal."

/1410/Barba2014102295639

Zakó: Mohito; szoknya: Promod; cipő: Promod; felső: Camaieu; táska: F&F; harisnya: Calzedonia

Azután a Fashion Donor-lányok következtek: "Nőcis vonalait kiemeltük a zakó arany csillogásával, a felső királykék friss ragyogásával és az őrülten döglesztő ceruzaszoknya vonalával. Persze ehhez az i-re a pont maga Barbara tette, aki igazi nőként viselte a darabokat."

/1410/Sz_li2014102210232

Barbi elégedett volt a végeredménnyel, különösen a sminkjét csodálta sokáig a tükörben. A lelkére kötöttük, hogy átalakítás után még menjenek egyet bulizni a barátnőjével, és le ne mossa addig a festéket, amíg nem zsebel be jó pár bókot. Reméljük, hogy felejthetetlen élménnyé tudtuk tenni számára a 30. szülinapját, és Kántor Kata csodás fotóit elnézegetve még sokáig azt gondolja majd Barbi, hogy „Milyen jól nézek ki!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.