Átalakít a Jónő Team Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felíciát, a gyönyörű kismamát láttuk ezen a héten vendégül. Öröm volt minden vele töltött perc, hatalmas szeretet és harmónia sugárzik belőle!

Amikor jelentkezik hozzánk valaki, rendszerint kérjük, hogy írják le az apropót, miért szeretnének egy kicsit megújulni, változtatni a külsejükön. Erre a kérdésre rendszerint különféle válaszokat kapunk, Felícia levele pedig különösen felkeltette az érdeklődésünket:

„Sajnos édesanyámat még óvodásként elveszítettem, ezért közvetlen női, anyai példa nem állt előttem, így sokkal nehezebb volt megtalálnom magamban a nőt. Ma már a női szereppel egymásra találtunk, viszont most meg - a munka és a család mellett - semmi időm nincs az örömteli szépülésre. Reggel körberajzolom a szemem, megfésülöm a hajam, felveszem, ami épp tiszta, és indul a rohanás. Jó lenne kicsit átgondolni a sminkelést, a frizurát (imádom, hogy végre megnőtt a hajam), a ruhák színét.”- írta Felícia a jelentkezési lapján.

Felícia átalakítás előtt Fotó: Molnár Gábor

Lehet erre nemet mondani? Amikor pedig megláttuk a jelentkezési laphoz csatolt fotókon, hogy épp áldott állapotban van, azonnal tudtuk, hogy ezen a héten vele szeretnénk egy napot eltölteni. Mindenki izgatottan várta a csinos kismamát, aki teljesen elbűvölte a csapatot, amikor megérkezett, pocakjában Emmával. Kis beszélgetés után munkához is láttunk, elsőként kivételesen rajtam volt a sor: a technika ördöge közbeszólt és Nikiék csak később érkeztek meg az átalakításra. Így én ugrottam be fodrászként. Nyugalom! Hajat nem vágtam, és nem is festettem, csak lazán hullámosra sütöttem. Ezután Dórin és Oscaron volt a sor.

/1503/Fel_c201533153253

Ruha: Waiting for you, Cipő: Primadonna Collection

Dóri: "Felícia egy tündéri kismama, aki egész eddig fiús anyukaként élte a mindennapjait, ám nemsokára érkezik kislánya, Emma is. Ez alkalomból szerette volna, ha megmutatjuk neki, hogyan lehet igazán nőies anyuka. Rögtön kaptam az alkalmon, hogy keressek neki egy gyönyörű, kék, csipkés kismamaruhát, ami tökéletesen passzol szőkés hajához és világos bőréhez. Ezt feldobtam egy kék masnival a pocakján. A végeredmény káprázatos lett."

/1503/Fel_c201534124756

Oscar: "Az arctisztítás után a csodakrémmel hidratáltam a bőrét, majd egy folyékony alapozóval egységesítettem a bőre színét. Orcáit barackos arcpírral élénkítettem. Szemöldökét megformáztam és a hajszínéhez igazítottam, hogy kifejezőbb legyen a tekintete. Szemét türkiz árnyalattal festettem, amit egy picit kontrasztosítottam vadszilva árnyalatú szemhéjpúderrel. Ajkának frissességéhez egy korall árnyalatú ajakrúzst választottam."

/1503/Gy_ny201533153630

Minden készen állt: haj, smink, ruha rendben volt. Közben nagyon jól szórakoztunk, biztos vagyok benne, hogy Emma is élvezte ezt a csajos napot odabentről… Gábor gépe előtt minden remekül ment, Felícia érezte a pózolást, így könnyedén készültek csodás, megható képek az elragadó kismamáról. Az egész családnak kívánunk a jövőben jó egészséget, boldogságot!

Átalakít a Jónő Team: új, magabiztos nőként várja a szerelmet Évahttp://www.life.hu/atalakitunk/20150224-atalakit-a-jono-team-fiatal-maganyos-anyukabol-magabiztos-no-lett-eva.htmlKisfia születése óta nincs ideje magára a fiatal anyukának. Nálunk viszont megértő fülekre és szorgos, profi kezekre talált. Micsoda átalakulás!Átalakítunk--Átalakít a Jónő Team: Megújult külsővel szeretné bevonzani a boldogságot Judithttp://www.life.hu/atalakitunk/20150216-atalakit-a-jono-team-gyasza-utan-megujult-kulsovel-vonzza-be-a-boldogsagot-judit.htmlSzomorú levelet írt nekünk Judit, aki tavaly vesztette el a párját. Azóta kiüresedett az élete, amit szeretne ismét megtölteni szép élményekkel, izgalommal és legfőként: boldogsággal.Átalakítunk--Átalakít a Jónő Team: Magabiztos nőt faragtunk az ifjú házas Vikibőlhttp://www.life.hu/atalakitunk/20150210-atalakit-a-jono-team-noiesebb-kulsore-vagyott-a-fiatal-hazas-viki.htmlA legjobb formáját szeretné nyújtani a fiatal feleség, Viki, aki vallja: férjével egymásnak vannak teremtve. Hogy párját minél jobban elbűvölje, felkeresett minket, mi pedig szeretettel fogadtuk őt.Átalakítunk--Átalakít a Jónő Team: Szép lányból sugárzóan gyönyörű lett Magdi!http://www.life.hu/atalakitunk/20150203-atalakit-a-jono-team-szepbol-gyonyoru-igy-hozd-ki-a-legelonyosebb-tuleajdonsagaidat.htmlVajon egy szép lány miért akar átalakulni? Magditól azt a választ kaptuk erre a kérdésre, hogy ő másként látja magát, mint őt mások.Átalakítunk--Átalakít a Jónő Team: Egy kis önbizalomtuning senkinek sem árt!http://www.life.hu/atalakitunk/20150127-atalakit-a-jono-team-a-22-eves-lany-onbizalomhiannyal-kuzdott.htmlÖnbizalomért és egy kis csajos életérzésért jelentkezett hozzánk a bájos, imádnivaló Rita. Mi pedig ezer örömmel adtunk meg neki mindent. A végén örömkönnyekben sem volt hiány.Átalakítunk--Jónő Team: szerkesztőségünk is megújul - ismerjétek meg Tinit!http://www.life.hu/atalakitunk/20141230-atalakit-a-jono-team-atalakitottuk-a-life-szerkesztojet-tinit.htmlMindenkinek jó megújulni! Így volt ezzel a Life.hu szerkesztősége is, amikor kitaláltuk, hogy mostantól rendszeresen meglátogatja a Jónő Teamet egy-egy újságíró kollégánk, hogy egy kicsit felfrissüljön a kezeik között és közben bemutatkozzon az olvasóknak.Átalakítunk--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.