Átalakít a Jónő Team: fiatal fruskából érett nő lett Edina

Takács Nóra Átalakítunk! díva Átalakít a Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl fiatalnak nézik az édes cukrászlányt, ezért hozzánk fordult segítségért. Kérte, hozzuk elő nőies oldalát. Örömmel láttunk munkához.  

„Azért jelentkeztem hozzátok, hogy egy nőiesebb nőt faragjatok belőlem a kislányos helyett, ugyanis sokan jóval fiatalabbnak néznek a koromnál, azt szeretném, hogy vegyenek komolyan, mint egy huszonnyolc éves nőt. Figyelemmel követem az átalakításaitokat, és egyszerűen fantasztikus, hogy mit ki tudtok hozni az emberekből. Reménykedem abban, hogy az új külsőmmel végre megtalálom a párom és magamat is!” – írta Edina jelentkezési levelében.

Edina az átalakítás előtt Fotó: Molnár Gábor

Rajtunk semmi sem múlt, örömmel láttunk munkához. Csak úgy porzott Gabi ecsete sminkelés közben, csattogott Petra ollója és kopogtak Dóri cipői, mire mindet végigpróbálta Edina, és végül sikerült megtalálni a hozzá legjobban passzoló színeket, stílust, frizurát.

PETRA: Edina rendszeresen összekötve hordja a haját, de szeretett volna egy nőiesebb frizurát. Ezért rövidebbre vágtam a haját, aminek nagyon örült. Sokkal frissebb, modernebb hatást értem el, pont, amire ő vágyott.

/1504/Edina2015414164038

GABI: Arctisztítás és hidratálás után először a szemeket készítettem el, hogy makulátlan tiszta maradjon a szem alatti bőr. Üde halványzölddel emeltem ki a szemét. A fotózás kedvéért tincses műszempillákat helyeztem fel, majd dúsító-hosszabbító spirált használtam. Arcát vékony, de jól fedő alapozóval egységesítettem, majd megformáztam. Szemöldökét a hajszínéhez igazítottam. Az arcát egy mályvás pirosítóval varázsoltam ragyogóvá. Ajkait természetes színekkel tettem ellenállhatatlanná.

DÓRI: Edina azért jött el hozzánk, mert megunta, hogy mindig fiatalabbnak nézik a koránál. Arra kért, hogy mutassak neki olyan ruhadarabokat, amikkel komolyabb, nőiesebb hatást ér. Abszolút ügyeltem arra, hogy azért ne is öregítsem túlságosan, ezért kapott egy laza mintás nadrágot és hozzá zöld felsőt és cipőt, amit egy fehér blézerrel tettem komolyabbá. Egy kész hölgy lett a kezünk alatt!

/1504/Edina201541416424

Póló, nadrág: F&F, Blézer: Amisu, Cipő: primadonna collection, Nyaklánc: Bomoshop

Gábor és Bence is jókedvűen láttak hozzá a fotózáshoz, Edina igazán szép, vonzó fiatal nővé érett a csapat keze között. A fotók önmagukért beszélnek, öröm végignézni mindet. Reméljük, hogy sikerült pár hasznos tanácsot, tippet adnunk Edinának, akinek kívánjuk, hogy hamarosan a szerelem is találjon rá.

/1504/Komol2015414164329Átalakít a Jónő Team: főiskolás lánykából gyönyörű nő lett Biankahttp://www.life.hu/atalakitunk/20150407-takacs-nora-az-atalakitunk-csapat-kapitanya-es-a-csapattagok-gyonyoru-nove-varazsoltak-biankat.html„Szeretnék megváltozni, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá” - írta nekünk Bianka. Mi minden segítséget megadtunk neki, megmutattuk az utat, járni viszont mostantól neki kell rajta.ÁtalakítunkOrigoÁtalakít a Jónő Team: így lesznek az örök másodikokból győztesekhttp://www.life.hu/atalakitunk/20150331-takacs-nora-egy-atalakitott-edesanya-kislanyat-alakitottak-at-vikit.html„Bármikor, bármilyen versenyen elindultam, örök másodikként végeztem” - mesélte magáról Viki. Ma bebizonyítottuk számára, hogy ő is lehet első, sőt!Átalakítunk--Átalakít a Jónő Team: önbizalomhiányos nőből büszke dívát varázsolt a csapathttp://www.life.hu/atalakitunk/20150324-takacs-nora-es-az-atalakitas-csapata-onbizalomhianyos-nobol-buszke-divat-varazsolt-a-csapat.htmlIldikó nevében lánya, Viki írt nekünk egy nagyon kedves levelet, melyben arra kért minket, hogy segítsünk önbizalomhiányos anyukájának kicsit magára találni. Kész örömmel hívtuk el őket egy átalakításra.ÁtalakítunkOrigoÁtalakít a Jónő Team: a fiatal bloggerlány tökéletes átalakulásahttp://www.life.hu/atalakitunk/20150317-takacs-nora-es-csapata-egy-fiatal-bloggert-timit-alakitottak-at.htmlTimi jó blogger módjára kíváncsi volt mindenre: milyen színek állnak neki jól, milyen frizura illik hozzá, milyen ruhákat kerüljön, és mire adja le a voksát. Mi pedig minden titokba beavattuk a bájos, fiatal lányt!ÁtalakítunkOrigoÁtalakít a Jónő team: ultradögös lány lett a hétköznapi nőbőlhttp://www.life.hu/atalakitunk/20150310-takacs-nora-es-atalakito-csapata-dogos-lanyt-varazsolt-zitabol.htmlEgy szerencsés nyertest láttunk a héten vendégül, Zitát. A csinos fiatal lány bátran állt minden ötletünk elé.ÁtalakítunkOrigoFiús anyukából nőies kismama: fantasztikus átalakuláson ment át Felíciahttp://www.life.hu/atalakitunk/20150303-feliciat-a-kismamat-alakitotta-at-a-jono-team.htmlFelíciát, a gyönyörű kismamát láttuk ezen a héten vendégül. Öröm volt minden vele töltött perc, hatalmas szeretet és harmónia sugárzik belőle!ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.