terhesség szorongás babavárás várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A terhes nők élete csupa öröm, boldogság, rózsaszín (esetleg világoskék) köd, és a világon semmi gondjuk nincsen, hiszen életük legszebb napjára készülnek. Legalábbis azok, akiket nem gyötör szorongás várandósságuk alatt.
"Martin nagy valószínűséggel Down-kóros lesz" - hidegzuhany Völgyesi Gabi terhessége alatthttp://www.life.hu/babavaro/20150408-volgyesi-gabriella-a-unique-egyuttes-enekesnoje-mesel-ket-gyermekenek-a-szuleteserol.htmlVölgyesi Gabi és párja tudatosan készült mindkét terhességére, de a várandósságok kilenc hónapja nem telt zökkenőmentesen. Az idősebbik gyerkőc, Martin születését egy baljós vizsgálati eredmény árnyékolta be.Babaváró--Készítsd fel a szervezeted a kisbaba fogadására!http://www.life.hu/babavaro/20150326-igy-keszitsd-fel-a-szervezeted-a-kisbaba-fogadasara-vitaminokkal-es-asvanyi-anyagokkal.htmlAz egészséges gyermek születésének az az alapfeltétele, hogy az anya egészséges legyen, ehhez pedig elengedhetetlen a helyes táplálkozás. Rendkívül fontos, hogy a terhes nők szervezetében folyamatosan megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag legyen jelen.BabaváróThinkstockBabát vársz? Ezeket az ételeket fogyaszd, és ezeket kerüld!http://www.life.hu/babavaro/20150326-babavaraskor-ezeket-az-eteleket-fogyaszd-es-ezeket-keruld.htmlSokan elhanyagolják a terhesség előtti felkészülést, pedig már ekkor gondoskodni kell a baba egészségéről. Az étkezési szokásokon is változtatni kell: ásványokban és vitaminokban gazdag ételeket kell fogyasztani, kerülni kell a gyorsételeket, és ha szükséges, vitaminokat kell szedni.BabaváróThinkstockKészen állsz a gyermekvállalásra? Íme, néhány dolog, amire érdemes időben gondolnod http://www.life.hu/babavaro/20150318-egy-no-mikor-all-keszen-az-anyasagra-erre-keressuk-a-valaszokat.htmlÚgy érzed, itt van az ideje annak, hogy gyermeket vállalj? Beférkőzött a gondolataidba egy babaillatú apróság, akit szíved szerint azonnal a karodba zárnál? De vajon valóban felkészültél az anyaságra? BabaváróThinkstockSztárbabák a fronton – A legcukibb apróságokhttp://www.life.hu/babavaro/20150308-sztarbabak-a-fronton-2014-legcukibb-kulfoldi-es-magyar-ujszulottei.htmlAz elmúlt időszakban igazi bébibumm volt a külföldi és a hazai hírességek háza táján: számos celeb ölelhette magához újszülött kisbabáját. Íme, a leghíresebbek!Babaváró--Viszlát, terhességi csíkok! Tippek, melyek segítenek az eltüntetésébenhttp://www.life.hu/babavaro/20150504-terhessegi-csikok-striak-eltuntetese-trukkok-tippek.htmlKatalin hercegnő második gyermeke születése után 12 órával már makulátlanul festett, és bár a ruha eltakarta, amit kellett, abban azért biztosak vagyunk, hogy a terhesség az ő bőrén is nyomot hagyott. A terhességi csíkok jelenléte nagyon sok mindenen múlik, ám jó, ha tudod, hogyan érdemes helyreállítani a bőr állapotát a szülés után. BabaváróThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.