Férjhez megy az egykori botrányhősnő

esküvő menyasszonyi ruha Nicole Richie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó útra tért az egykori partikirálynő - két gyermeke születése után szombaton Nicole Richie oltár elé áll kedvesével, Joel Madden zenésszel.

Minden bizonnyal a menyasszonyok rémálma lenne, ha órákkal az esküvő előtt még nem lenne meg az esküvői ruha. Nicole még mindig nem döntötte el, milyen ruhakölteményben állna oltár elé: jelenleg egy Chanel és egy Marchese ruha között vacillál Paris Hilton egykori legjobb barátnője. Egy héttel ezelőtt ugyan New Yorkban még elvégezték az utolsó simításokat a Marchese ruhán, de még nincs minden eldöntve. Nicole magával vitte személyi divattanácsadóját is, akivel alaposan átgondolták a lehetőségeket, esetleges ötleteket a ruhával kapcsolatban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A szombati esküvőre a pár legszűkebb baráti köre és családja hivatalosak - az eseményt az ara nevelőapja, Lionel Richie zenész otthonában tartják. Szűk körű, de hangulatos ceremónia várható, ahol a körítést a tél színei és formái inspirálták.

Angelina ismét gyermeket akar?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101209-angelina-ismet-gyermeket-akar.htmlLerántjuk a leplet Takács Nikolasról!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101210-megfejtettuk-takacs-nikolas-titkait.htmlKoltai Róbert kiborulthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101210-koltai-robert-kiborult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.