Gallusz Niki párkapcsolat énekesnő leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Madách Színház színésznője mindig is próbálta óvni magánéletét. Sok csalódás és kemény munkával teli évek után most végre nyíltan felvállalta szerelmét: aki egy nő.


rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv



"Nagyon szeretik egymást, ez látszik is. Több mint fél éve össze is költöztek, ráadásul mind a kettőjük csuklóját ugyanaz a tetoválás díszíti, két szív alakú tagból álló végtelenjel piros színnel" - mesélte egy ismerősük.

Fórum: Kiért hagytál el?




Tippünk:
Játsszatok velünk és nyerjetek ezüst Kapcsolat koncert belépőket, Kesha CD-t vagy egy Sony Ericsson Arc mobiltelefont!


Gallusz Niki az "EL COMBINO" pálinkatúrán beszélt a pasikról a Life.hu-nak:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=6GGrAg6tUPeyyvEU

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



VV Gigi soha többet nem hódol szenvedélyénekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110614-gigi-kulfoldre-keszul-es-fogyokura-helyett-csokival-tomi-magat.htmlElhunyt a Pretty Woman és a Pókember producerehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110614-elhunyt-laura-ziskin-a-micsoda-no-a-harcosok-klubja-es.htmlSínen van VV Éva karrierje! Álommunkát kapott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110613-sinen-van-vv-eva-karrierje-a-reggeli-csak-csajok-musoranak.htmlAlekosz jelenetet rendezett! Féltékeny a szexkiborg!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110611-szex-szerelem-parkapcsolat-alekosz-jelenetet-rendezett-feltekeny-a-szexkiborg.htmlPopsztárok, celebek, vetkőzés - Viva Comet 2011http://www.life.hu/legykepben/20110611-comet-dijatado-2011-fluor-tomi-sp-toth-gabi-is-nyertek.htmlAutóbalesetet szenvedett az állapotos sorozatsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110614-autobalesetet-szenvedett-az-allapotos-tori-spelling.htmlA kihagyott numera az nem jó - a facér pasi naplójábólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110614-sztankay-adam-a-kihagyott-numera-az-nem-jo-a.htmlHajdu Péter: "Még félúton sem vagyok" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110611-hajdu-peter-meg-feluton-sem-vagyok-szily-nora-interjuja.htmlNeked hány szexpartnered volt? - Be mered vallani?http://www.life.hu/szeress/szex/20110610-szex-szerelem-parkapcsolat-neked-hany-szexpartnered-volt-bemered.htmlTolvai Reni szerelmesebb, mint valaha!http://www.life.hu/szeress/20110611-comet-2011-tolvai-reni-es-kallaysaunders-andras-nagyon-szerelmesek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.