Thaiföld elefántpóló póló elefánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lovak helyett ormányosok pólóznak az egzotikus országban.

Thaiföld déli részén, Hua Hin ad otthont a Király Kupa elefántpóló tornának. Azért is elefántokkal rendezik meg a tornát, mert így is szeretnék elősegíteni az álltok fennmaradását. A rendezvény szeptember 11-ig tart.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Al Pacino barátnőjével érkezett a velencei filmfesztiválrahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110906-al-pacino-is-tiszteletet-tette-a-velencei-filmfesztivalon.htmlRicky Martin megmutatta fergeteges csípőmozgásáthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110905-ricky-martin-megmutatta-fergeteges-csipomozgasat.htmlHarmincéves a legszexibb kismamahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110902-harminc-eves-a-legszexibb-kismama.htmlTöközön Németországbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110902-kulonlegessegek-a-tokkiallitason.htmlBudapesten összefuthatsz a világsztárralhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110902-budapesten-osszefuthatsz-a-vilagsztarral-hugh-jackmannel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.