VV Cristofelt szeretik a meleg férfiak

szex kubai Való Világ 5 karrierépítés skalpvadász párbaj kiszavazás VV Veronika VV Cristofel intelligencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs lehetetlen Cristofel számára, ha saját karrierjéről van szó. A Skalpvadász műsorvezető szeretne lenni, reklámokból akar visszamosolyogni ránk és évekig híres maradni. Veronikát állítása szerint megvárja, pedig az affektáló lány őrjöngve szakított vele a párbaj utáni napon, miután kiderült Cris villabéli flörtje Eszterrel. A Life.hu riporterét egy kis böfögéssel is megtisztelte a magát "intelligensnek" tartó kubai macsó, akit még a meleg férfiak is imádnak.

Tipp! Exkluzív képek a kiesett Cristofel otthonából! Kattints a galériáért!


VV5: Sok pénzt akar a magamutogató Cristofelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111024-vv5-penzt-es-musorvezetoi-munkat-akar-cristofel-a-valovilag-5.htmlVV5: Újabb balhé a villában - Veronika rátámadt Eszterrehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111024-vv-5-ujabb-balhe-a-villaban-veronika-ratamadt-eszterre.htmlVV5: Meglepő fordulat! Csaba nyerte az első párbajthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111023-vv5-az-elso-valovilag-5-parbajan-kiesett-cristofel-csaba-folytatja.htmlMadonna bátyja hajléktalan - nem segít neki a milliomos énekesnő!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111023-madonna-batyja-hajlektalan.htmlRomokban van Kovács Áron házasságahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111021-megcsalas-miatt-kovacs-aron-hazassaga-romokban.htmlFiala János: "Én nem tudok békességben élni" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111021-fiala-janos-en-nem-tudok-bekessegben-elni-szily-nora.htmlSteiner Kristóf: 15 perc hírnév Angliában - Egy filmforgatás kulisszatitkaihttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111017-steiner-kristof-15-perc-hirnev-angliaban-egy-filmforgatas-kulisszatitkai.htmlImádja a perverz vicceket a dívahttp://www.life.hu/szorakozz/20111021-szereti-a-mocskos-vicceket-jennifer-aniston.htmlLebukott! Kiszivárogtak VV Vera pornós képei! (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111021-lebukott-a-valovilag-5-szereploje-kiderult-pornozott-az-erzekeny-lelku.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.