VV5: Cristofel visszaköltözött a villába, Verából kitört a vadállat

pofon balhé szerelmesek meglepetés Való Világ 5 VV Eszter visszatérés kieső VV Kinga VV Veronika VV Attila VV Cristofel villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristofel visszaköltözött a villába, amin Veronikán kívül mindenki kiakadt. A kubai csődör nem akart vitákba bonyolódni, inkább azon fáradozott, hogy Veronikát ágyba cipelje. Sikerült is neki. Vera hatalmat kapott a kezébe, ami nem éppen a legjobban sült el: felhúzta magát azon, hogy a lányok ellenállnak a takarításnak, ezért fogta magát, és a konyhában talált szemetet Annamari ágyába öntötte. Elkezdődött a cicaháború.

Annamari és Vera rögtön egy hangos vitával indította a napot, mert nem tudtak megegyezni a házimunkák felosztásán. Az "érzékeny" lány annyira felidegesítette magát, hogy egy komplett szemétdombot hordott össze a hálószoba egyik ágyába.

Cristofel egy videoüzenetben közölte Veronikával, hogy visszatér hozzá a villába. Ígéretét be is tartotta és megjelent a villa udvarán. Alekosz exe egy pofonnal köszöntette a kubai skalpvadászt. Míg ők kettesben az udvaron vitatkozgattak az eszteres sztorin, addig a többiek a nappaliból hallgatóztak.



Szerkesztői utasításra Eszter, Cristofel és Veronika összeült, hogy tisztázzák a köztük kialakult ellentéteket. Az ominózus jégkrém-kanalazgatós jelenetet is közösen nézték vissza, amin Veronika ismét felhúzta magát, és egy újabb pofonnal kedveskedett szerelmének. Eszter is kapott az alkalmon és beolvasott Cristofelnek, amiért ennyire bekavart neki, és most miatta ribancnak tartják lakótársai. Veronika mindent megbocsátott a skalpvadásznak, amiért az még nem csalta meg szabadulása óta.



A villa bulvármagazinjának legújabb száma is hasonlóan unalmasra sikerült, mint az előzőek, de arra pont megfelelt, hogy Annamari és Vera egymás torkának ugorjon. CristoForró és a kacsalány ismét randizott az udvar közepén, majd egymás szájára tapadtak a művirággal feldíszített jakuzzi forró hullámai között.



Cristofel arra biztatta Attilát, hogy magát adja, ne maradjon szürke kisegér. Az összeférhetetlen fiúnak nem tetszett a kubai tanácsa, és Péterrel egy követ fújva felszólították, hogy takarodjon haza. A skalpvadász nem értette egykori haverjai kirohanását, ezért inkább Veronika kényeztetésével foglalta el magát.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.