Nemzetközi prostihálózat élén állt az ismert magyar énekes

UFO együttes prostituált előzetes közvetítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letartóztatták a kilencvenes évek ismert együttesének, az UFO-nak a frontemberét, V. Zsoltot. A csapat tüskés hajú táncos-rapperére nyomozók rontottak rá, őrizetbe vették, majd előzetes letartóztatásba helyezték. A férfit azzal gyanúsítják, hogy prostituáltakat közvetített kül­földre. 

,,Amikor a 90-es évek végén elmaradoztak a fellépések, sok mindennel próbálkozott Zsolti. Kiadót működtetett, producerkedett, tánciskolát alapított, rendezvényeket szervezett. Amikor a nagy bulija, a zánkai Balaton Music Wave Fesztivál 2009-ben megbukott, hatalmas adósságot halmozott fel, úgy tűnik, gyorsan akart pénzhez jutni" - mondta a Blikknek Zsolt egyik ismerőse. Még a férfi zenésztársai, Zsuzsi és Cynthia sem sejtette, a frontember mivel egészítette ki tánctanári fizetését. ,,Nem gondoltuk, hogy ilyen ügybe keveredik, de mindenkit megillet az ártatlanság vélelme. Szakmailag maximálisan elismerem őt, de ha igaz, amivel gyanúsítják, azt az együttes mélységesen elítéli" - mondta a Blikknek Hujber Ferenc felesége, Tölgyesi-Khell Cynthia.

www.facebook.hu
www.facebook.hu


,,A megalapozott gyanú szerint a csoportot a fiatalember irányította, aki egy termék népszerűsítésére keresett fiatal nőket. A találkozón rábeszélte őket, inkább prostituáltnak szegődjenek el külföldre, jobb keresetért. A munka vállalását követően a kiutazás feltétele volt, hogy a férfi testi adottságaikról - szexuális aktus formájában - meggyőződjön" - közölte Bartha László, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője a Blikknek. Állítólag Zsolt a szervezésért a prostituáltak keresetéből részesedést kért, sőt a svájci bordélyház vezetőjétől fejpénzt kapott.

Tipp! Még mindig elképesztően szexi az újra szingli szupermodell! Kattints a galériáért!


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Balesetet szenvedett az ismert magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120423-fluor-tomit-baleset-erte.htmlAngelina Ecuadorban járthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120423-angelina-jolie-ecuadorban-jart.htmlÍme Victoria Beckham saját tervezésű autójahttp://www.life.hu/legykepben/20120423-ime-victoria-beckham-sajat-tervezesu-autoja.htmlKaty Perry vissza akarja kapni exférjéthttp://www.life.hu/legykepben/20120418-katy-perry-vissza-akarja-kapni-exferjet-russel-brandet.htmlPamela a jó ügyérthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120420-pamela-anderson-a-jo-ugyert.htmlHetvenöt éves a világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120420-hetvenot-eves-a-vilagsztar-jack-nicholson.htmlCsillag születik: Kővári Máté Puzséron élcelődött, nem úszta meg - Íme, a Csillag Születik két kiesőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120421-a-csillag-szuletik-elso-elo-adasaban-a-latin-carneval-csapata.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.