Jack Osbourne kisbaba szülő szülés Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jack Osbourne és jegyese, Lisa úsznak a boldogságban: kislányuk, a pici Pearl egyszerűen tündéri.

Jack Osbourne először mesélt arról, milyen érzés apának lenni. A férfi egyszerűen imádja gyönyörű kislányát, Pearlt, aki két hete született meg a Los Angeles-i Cedars Sinai kórházban.

www.hellomagazine.com
www.hellomagazine.com

Jack és a családja szerepel a HELLO! magazin címlapján. Jack kedvese, a színésznő Lisa Stelly igazán kivirult az anyaságtól, és láthatóan a nagyi, Sharon is élvezi a mamaszerepet. A huszonöt éves fiú a következőket vallotta a vele készült interjúban: "Még mielőtt apa lettem volna, folyton azt hallottam, hogy beleszeretek majd a lányomba. De ezt el sem tudtam képzelni, egészen mostanáig. Abban a percben, amikor megpillantottam a lányomat, úgy éreztem, jobban szeretem, mint bármit ezen a világon. Hihetetlen érzés volt" - mesélte az újdonsült apuka.

Jack és Lisa még csak három hónapja jártak, mikor kiderült, hogy a lány állapotos. "Amikor megtudtam, hogy Lisa gyermeket vár, csak annyit mondtam, hogy ez igen érdekes lesz. Ha két éve együtt lettünk volna, akkor csodás lett volna hallani a nagy hírt, így azonban ledöbbentem. Kértem Lisát, adjon egy hetet, hogy felfogjam a történteket. Át kellett gondolnom ezt a szituációt" - vallotta a férfi, aki ma már boldog apuka, kedvesét pedig várhatóan év vége felé vezeti oltár elé.

Tipp! Ilyen egy tökéletes test. Kattints a galériáért!



Puzsér: Hajós a véleményemet vitassa, ne a személyemet!http://www.life.hu/legykepben/20120507-csillag-szuletik-puzser-hajos-a-velemenyemet-vitassa-ne-a-szemelyemet.htmlPataky Attila végre megmutatta menyasszonyát - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120506-pataky-attila-cafolja-a-roluk-keringo-pletykakat-es-megmutatta-menyasszonyat.htmlErdélyi Mónika: "Olyat kaptam, hogy mind a két fülem zúgott tőle"http://www.life.hu/legykepben/20120506-erdelyi-monika-olyat-kapott-hogy-mind-a-ket-fule-zugott.htmlCsúnya autóbalesetet szenvedett Kapócs Zsóka - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120506-balesetezett-es-osszetorte-autojat-kapocs-zsoka-a-hungaroringen.htmlMilliárdokat költ a nyári lagzira Brad Pitthttp://www.life.hu/legykepben/20120504-milliardokat-kolt-a-lagzira-brad-pitt.htmlEz a való világ: nem volt szerződés VV Attila nyereménylakására!http://www.life.hu/legykepben/20120504-nincs-szerzodese-az-rtl-klubnak-vv-attila-nyeremenylakasanak-epittetojevel-igy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.