Megszereztük! Íme VV Veronika rendőrségi vallomása

pofon Való Világ 5 rendőrség erőszak vallomás verekedő VV Veronika VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu megszerezte VV Veronika vallomását, amelyben arról is beszél: Cristofel bezárta őt és kést szegezett a torkának.

Birtokunkba került VV Veronika rendőrségi vallomása, amelyből az is kiderül, a súlyos testi sértés mellett személyi szabadság korlátozásával is gyanúsítják volt párját, VV Cristofelt. A kubai tudomásul vette a gyanúsítást, de panasszal élt, szerinte ugyanis annak a tartalma csak részben igaz. Veronika elmondása alapján az alábbiak történtek az ominózus napon:

Veronika fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Veronika fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"2012. április 12. napján a reggeli órákban Ön és élettársa, Mészáros Veronika Marcella összevesztek a Veronika által használt lakásban, a Budapest VIII. kerület, (pontos cím - a szerk.). A vita során ön azt mondta nevezett hölgyre, hogy buta, amin ő megsértődött, majd fogta az ön bőröndjét, kirakta a lakásból, majd felszólította, hogy menjen el. Erre ön visszavitte a holmiját a lakásba, és bezárta annak ajtaját. A vita hevében a kulcsot kivette a zárból, majd a lakáshoz tartozó mindkét kulcsot zsebre rakta. Azt mondta nevezettnek, hogy nem mehet ki a lakásból. Folytatták a vitatkozást, melynek során Ön folyamatosan szitkozódott, több alkalommal azt mondta Mészáros Veronikára, hogy egy k...va, ezen kívül számos alkalommal leköpte őt, megalázva ezzel. Továbbá szintén több alkalommal megrúgta a sértett lábát, valamint ököllel megütötte a karját. Ezen kívül egy alkalommal, tenyérrel, alulról állon ütötte, és folyamatosan húzta, tépte a haját."

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"A sértett ekkor megpróbált telefonon segítséget hívni, azonban Ön kicsavarta a kezéből mobiltelefonját, amit a zsebébe rakott. Továbbá a vita során Ön egy alkalommal, ököllel orron ütötte Mészáros Veronikát. Amikor a sértett megígérte Önnek, hogy nem hív fel senkit telefonon, senkinek nem mondja el a történteket, akkor ledobta a földre a sértett telefonját. Mikor azonban Veronika megpróbálta azt felvenni, akkor Ön rátaposott a kezére. Ezek után a konyhába ment, felvett egy kést, mellyel levágta a sértett plüss nyuszijának a fejét, melynek tartalmát a sértettre szórta, majd a kés hegyét a sértett nyakához szorította. Indulása előtt még elkapta a sértettet a nyakánál fogva, majd a fejét a szekrényhez verte, és végül fojtogatni kezdte, mely során a sértett majdnem eszméletét vesztette."

Cristofel ügyvédje a Life.hu-nak elmondta, egyelőre nem tettek vallomást. "Tisztában vagyunk a jegyzőkönyv tartalmával. Egyelőre várjuk a rendőrségtől az időpontot, hogy egy folytatólagos gyanúsítotti kihallgatás során az ügyfelem a pontos eseményekkel kapcsolatban vallomást tehet majd" - mondta dr. Berényi András. Veronika és ügyvédje, dr. Hyross Virág egyelőre nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

GYLF

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.