Nem az apa nevét kapja az RTL Klub műsorvezetőjének születendő fia

keresztnév Születés babaszoba Dombóvári Vanda névadás babavárás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak hetek kérdése, hogy az RTL Klub veteránjának számító műsorvezető, Dombóvári Vanda világra hozza első gyermekét. Párjával izgatottan várják a kicsi érkezését.

Már nem egy szakirodalmon átrágták magukat a szülők, mire rábukkantak a megfelelő névre az október közepén érkező kisfiúnak.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"A magam részéről talán túlzásba is vittem kissé a böngészést" - vallotta be őszintén Dombóvári Vanda. "Végül meghoztuk a közös döntést, Gergőnek fogják hívni. A névadásban a legjobb barátom, a zeneszerző Parádi Gergő inspirált bennünket, aki rengeteget segített az előkészületekben. Végül az ő nevére esett a választásunk: annyira vidám és kedvesen csibészes ez a keresztnév, hogy végül minden, addig kiválasztott különleges és ritka fiúnevet maga mögé utasított. Már a babaszoba is majdnem készen áll: halvány almazöldre festettük, mert az nyugtatólag hat majd a kicsire" - árulta el a TrendMánia műsorvezetője.

Nagy bejelentésre készül a Való Világ sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120911-vv-eszter-feladja-budapesti-eletet-es-ugyvedi-irodajat-nagy-bejelentesre.htmlElhagyta az országot Tatár Csilla és Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/legykepben/20120912-tatar-csilla-a-mokka-musorvezeto-noje-es-gonczi-gabor-riporter.htmlAz ismert tévés cáfolja a pletykákat: "Soha nem voltam szerelmes Hajdú Péterbe"http://www.life.hu/legykepben/20120910-szabo-zsofi-nem-picsaskodik-tornoczky-anita-soha-nem-volt-szerelmes.htmlElmérgesedett a viszony Damu és a cellatársa közötthttp://www.life.hu/legykepben/20120911-damu-roland-szinesz-akit-eroszak-miatt-zartak-bortonbe-es-a.htmlMég mindig nincs saját fedél a feje fölött - Ugrott VV Attila lakásahttp://www.life.hu/legykepben/20120910-ugrott-vv-attila-a-valo-vilag-sztarjanak-lakasa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.