Retteg a férjétől Demcsák Zsuzsa - pánikgombbal, térfigyelő kamerákkal védi családját

Demcsák Zsuzsa válás félelem biztonság rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Retteg a férjétől Demcsák Zsuzsa, aki gyermekeivel szülei vidéki házába költözött, és rendkívüli óvintézkedéseket tett családja érdekében. Pánikgombbal, térfigyelő kamerákkal és naponta kétszer járőröző rendőrökkel igyekszik megvédeni saját és szerettei biztonságát - tudta meg a BorsOnline.

"Figyelem! Kutyával őrzött terület!" - áll öles betűkkel Demcsák Zsuzsa szüleinek házán a tábla, amely egyértelműen a betolakodó tudomására hozza: nincs sok esélye, ha próbálkozni szeretne. Mint ismert, a TV2 műsorvezetője néhány hete szüleihez költözött gyermekeivel, Tamarával és Benedekkel, miután úgy döntött, elválik férjétől. A Blikk információja szerint a műsorvezető rendőrségi feljelentést tett, mert a férje, József többször bántalmazta. Demcsák azért is a rendőrséghez fordult, mert valaki kémkedett utána: telefonján kémprogramot, autójában nyomkövetőt találtak.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

Érthető hát, ha a Mokka műsorvezetőjéért sokan aggódnak. Szerencsére Zsuzsa nincs abban a helyzetben, mint sok más nőtársa, aki pénz és mindenféle támogatás nélkül menekül el otthonról. Őt és gyermekeit szülei házában teljes nyugalom és lelki támogatás várja. A Pest környéki kisváros elit negyedében, a helyi Rózsadombon, csodálatos környezetben élnek Demcsák szülei, egy kisebb villában, amelyet mindenféle biztonsági berendezés véd - állítja a lap, amelynek munkatársa a helyszínen járt. A BorsOnline munkatársa szerette volna megkérdezni a családot is, de ők nem kívántak nyilatkozni.

A bulvárlap újságírója a környékbelieknél érdeklődött tovább. "Külső és belső térfigyelő kamerák védik a család biztonságát. Úgy tudom, még pánikgombjuk is van, amelyet ha megnyomnak, már jönnek is a biztonsági cég emberei" - mondta a napilapnak az egyik helyi lakos. Demcsákot egyébként határozott rokonszenvvel figyelik a szomszédai. "Hihetetlen, hogy úgy tudta végigcsinálni ezt az egészet, hogy nem látszik rajta semmi. Ezért nagyon tisztelem őt. Egyébként mi itt figyelünk egymásra, tehát bármi gyanúsat észlelnénk, azonnal értesítenénk a rendőrséget. Ma is kétszer ment el itt a járőrautó, mivel ez egy kiemelt környék, itt elég jómódú emberek laknak. Láttam múltkor Zsuzsa két gyerekét, itt bicikliztek az utcában. Mi sem tudunk semmi konkrétat, csendesen, békében élnek" - mondta az egyik szomszéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.