Élő adásban tudta meg a színésznő apja eltitkolt múltját

eltitkolás Lindsay Lohan színésznő dns-vizsgálat botrány féltestvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éveken át tagadta Michael Lohan, hogy lenne egy házasságon kívül született lánya, most viszont már papír is van róla, hogy Lohan kisasszonynak van egy féltestvére.

Michael Lohan még bőven Lindsay Lohan anyjával élt házasságban, amikor félrelépett - írja a Female First. Nemrégiben egy televíziós talkshow-ban vállalta az apa, hogy megtudja annak a DNS-tesztnek az eredményét, amelyre 17 éve várt Kristi Horn, aki úgy nevelte fel lányát, hogy Lohan nem ismerte el, ő a gyermeke apja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A teszt egyértelműen kimutatta: Michael Lohan az apja a 17 éves Ashley Hornnak, így Lindsay Lohannak lett egy második húga. Lohan apja mindezt egy reggeli talkshow-ban tudta meg, ahol Kristi Horn a hír hallattán sírni kezdett, ahogy Lohan házasságon kívül született lánya is.

Lindsay Lohan ugyan nem látta a show-t, így ő egy másik amerikai műsorban szembesült azzal, hogy hivatalosan is van egy féltestvére. A hírt nem nagyon akarta kommentálni, mert állítása szerint igyekszik csak a pozitív dolgokra koncentrálni. Úgy gondolja, mindenkivel okkal történnek a jó és rossz dolgok egyaránt. - írja a Borsonline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.