Katalin hercegnő meztelen mellei miatt mondott le egy főszerkesztő

lesifotós lemondás Katalin hercegnő topless főszerkesztő felnőtt botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lemondott az Irish Daily Star főszerkesztője. A lap - a szigetországban egyedül - még szeptemberben nyilvánosságra hozta a cambridge-i hercegnőről készült toplesz lesifotókat.

Michael O'Kane-t még szeptemberben felfüggesztették, miután az ő döntésére a lap nyilvánosságra hozta a Katalin hercegnő és Vilmos herceg pihenésekor a hercegnőről készült toplesz fotókat. A képek szeptemberben készültek, miközben a pár egy franciaországi kastélyban pihent. Katalin hercegnő félmeztelenül napozott, amikor lekapták. A hatalmas botrány kiváltó képeket eredetileg a francia Closer magazin hozta le és számos európai bulvárlap átvette őket, kivéve a brit lapok. Az ír médiatermékek közül egyedül az Irish Daily Star jelentette meg a fotókat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Michael O'Kane a felfüggesztése után egy alkalommal azt nyilatkozta, hogy csak a munkáját végezte, az olvasók tájékoztatását tartotta a legfontosabbnak. Szerinte a briteket azért érinti ilyen érzékenyen a téma, mert rajonganak Katalin hercegnőért, aki a jövendőbeli királynéjuk. Az írek számára viszont Katalin hercegnő ugyanolyan celeb, mint bármelyik másik híresség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.