válás színész titok szerelem Katie Holmes Tom Cruise sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hónapokban Tom Cruise magánéletéről semmit sem lehetett tudni, hiszen a színészt nyilvánvalóan megviselte Katie Holmestól való válása. A jelek szerint azonban a sztár továbblépett és egy szép szőke nő oldalán keresi a boldogságot.

Tom Cruise-t legújabb, Jack Reacher című filmjének svédországi bemutatója után, egy zártkörű buliban kapták lencsevégre, amint bensőségesen beszélget és nevetgél egy fiatal, szőke nővel. A sztár a szórakozóhely VIP részén pezsgővel kínálta a lányt, és vele beszélgetett egész este. Valószínűleg friss lehet még a kapcsolat és a szerelmesek nyilván nem is szívesen vernék nagydobra, hiszen elővigyázatosságból külön-külön távoztak hajnalban, ennek ellenére a bennfentesek szerint egyértelmű, hogy Tom és a titokzatos szőke egy pár. "Nagyon bizalmasan beszélgettek, és látszott, hogy komfortosan érzik magukat egymás társaságában. Összeszokott párnak tűntek" - árulta el egy szemtanú.

Lesd meg Tom legújabb szerelmét itt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.