Végre megszólalt Caramel a Fatima-üggyel kapcsolatban

Caramel betegség stáb összeomlás Mohamed Fatima The Voice botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki sejtette, hogy nagy baj lesz péntek este - nyilatkozta a BorsOnline-nak a Voice egyik stábtagja. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Caramel hatalmas megdöbbenésre kiejtette az élő adásból az egyik legismertebb versenyzőt, Mohamed Fatimát. Caramel vasárnap este hivatalos álláspontját tette közzé az üggyel kapcsolatban.

Caramel vasárnap este hivalos nyilatkozatot jelentetett meg rajongói oldalán arról, miért ejtette ki Mohamed Fatimát a Voice-ból. A Voice Mestere úgy érzte, meg kell szólalnia Fatima kiesésével kapcsolatban, mert olyan stílust és hangnemet ütöttetek meg a reakciók, amelyek nagyon szomorúvá tették. Caramel leírja, hogy Fatima tehetséges énekesnő, aki az elmúlt hetekben darabjaira hullott, és nem tudta összetenni magát az élő adásra. A Mester kudarcnak könyvelte el, hogy nem tudta kirángatni ebből a helyzetből. "A hovatartozásomnál erősebb az igazságérzetem. Ha megköveznek érte, akkor is" - írja Caramel, aki tudta, mennyi támadást kap majd a döntésért, de nem gondolta, hogy így bántják majd, amiért a maximumot nyújtó Quant vitte tovább. "Lehet, hogy hibát követtem el, de úgy érzem így cselekedtem helyesen, és igazságosan" - olvasható Caramel hivatalos rajongói oldalán.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Mint ismeretes Mohamed Fatima betegen indult neki a Voice első élő show-jának, de sokan úgy vélik, a betegsége nem kifejezetten fizikai eredetű volt, sokkal inkább lelki. Erre egyébként maguk a Mesterek is tettek utalást az énekesnő produkciója után, amely meg sem közelítette azt a szintet, amire bárki számított. Hatalmas megdöbbenésre Caramel kiejtette a Fekete vonat együttessel befutott énekesnőt, aki évek hallgatása után, 70 kilótól megszabadulva tért vissza a showbizniszbe. A támadások azonnal megindultak Caramel ellen, akit saját rajongói oldalán támadtak a dühös Fatima-rajongók.

Nézd meg Mohamed Fatima produkcióját itt!



A BorsOnline kiderítette, hogy Caramel nem alaptalanul döntött amellett, hogy Fatimának be kell fejeznie a műsort. Az egyik stábtag szerint mindenki sejtette, hogy nagy baj lesz péntek este. Állítása szerint Fatima nem készült erejét megfeszítve az élő adásra, hanem inkább kifogásokat keresett. "Nem szerette a dalt, amit kapott, a próbákon nyegle volt és hisztérikus" - mondta a próbákon is rendszeresen jelenlévő munkatárs, aki szerint az énekesnő mindent megtett annak érdekében, hogy végül ez legyen a sorsa. Igaz, hozzátette azt is, hogy Fatima tehetségét senki nem vonja kétségbe, az énekesnőnek a döntőben lett volna a helye.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

A bulvárlap megszólaltatta Caramelt is, aki szombat reggel még elég zaklatottan nyilatkozott. "Az igazság az, hogy nem a fizikai, egészségi állapotán múlott a kiesése. Olyan szinten volt lelkileg darabokra hullva, hogy rá sem ismertem" - nyilatkozta. "Baromira nem szerettem volna kiejteni" - tette hozzá Caramel, aki abban reménykedett, majd a közönség továbbviszi a lányt.
Fatima szombat délután a rajongói oldalára feltett egy bejegyzést, amelyben megkér mindenkit, hogy ne bántsák Caramelt. "Ez most így alakult, emberek vagyunk és nem vagyunk tökéletesek, és ezt magamra értem!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.