Videolife Takács Nóra sztárszerző Hogyan legyek jó nő? Fábry Fábry Sándor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fábry Sándornak különösen jó dolga volt a mai Fábry Show felvételekor, ugyanis 251 igazán jó nőt, köztük Takács Nórát láthatta vendégül. A Life.hu riportere azt is megtudta, hogy a népszerű humorista kesztyűs kézzel bánt-e sztárszerzőnkkel.

Így hangsúlyozd a szádat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130307-hogyan-legyek-jo-no-szajhangsulyos-smink-pink-ruzzsal.htmlKészíts díszpárnát fillérekből!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130228-hogyan-legyek-jo-no-csinald-magad-diszparna-filc-anyagbol.htmlÍgy lehetsz Szuper Jónő!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130219-hogyan-legyek-jo-no-szuperno-jelmez.htmlA legcukibb farsangi jelmez - Öltözz Minnie egérnek!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130214-hogyan-legyek-jo-no-minnie-eger-jelmez-farsangra.htmlÍgy készíts divatos hajbavalót pár perc alatthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130205-hogyan-legyek-jo-no-tullos-hajcsat-sajat-kezuleg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.