Utazással lepte meg családját Kökény Attila

SuperTv2 Kökény Attila A Nagy Duett sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekei érdekeit helyezte előtérbe Kökény Attila  és a számára létfontosságú  pihentető utazás helyett a nyakába vette az örök várost. Utazás közben meglepő módon még arra is jutott ideje, hogy a A Nagy Duett-re készüljön - tudta meg a Life.hu.

Rómába vitte pihenni családját néhány napra Kökény Attila, aki még az utazás közben sem hanyagolta A Nagy Duettes teendőit. "Vittem magammal a dalszöveget, amivel vasárnapra készülök, és miközben kedden 10 órát sétáltam nyakamban a gyermekemmel, addig is dalszöveget tanultam"- árulta el a Life.hu-nak az énekes hozzátéve, hogy a 3 napos utazás miatt kiesett időt és próbákat most igyekeznek párjával, Cseke Katinkával behozni. "Csütörtökön volt az első próbánk, ami nagyon jól sikerült, és természetesen még külön is gyakorolunk, hogy vasárnap minden tökéletes legyen."

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu
Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

Nem véletlen, hogy Attila épp Rómát akarta megmutatni családjának. "10 éve jártam az olasz fővárosban, ahol muzsikáltam. Akkor jutottam el a világ legrégebbi kávézójába, az El Grecóba, ahol még Buffalo Bill is és Liszt Ferenc is megfordult. Nagyon megfogott a város, az emberek lazasága és a hihetetlen divat. Ha valaha választanom kéne, hogy hol éljek, Rómát választanám. Rengeteget meséltem róla a gyerekeimnek és én is visszavágytam oda, ezért döntöttem úgy, hogy megmutatom nekik olyan élményeket nyújtva, ami örök" - árulta el A Nagy Duett sztárja, aki azt sem bánja, hogy a legnagyobb hajtás közepette utazntk el.

"Mehettünk volna wellnesszezni is, ahol én valóban pihenek, szaunázok, de úgy döntöttem, hogy inkább a gyerekeimet helyezem előtérbe és élményeket nyújtok nekik. Megmutattam nekik a Spanyol lépcsőt, pizzát ettünk, mindent megnéztünk, amit csak lehet. A pápa beiktatása is erre az időszakra esett, emiatt a Colosseumba nem jutottunk be, de nagyon jól sikerült az utazás. "

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Majka szembekerült Dundikávalhttp://www.life.hu/legykepben/20130318-dundika-a-szombat-esti-laz-kiesoje-orul-tavozasanakmajka-viszont-bosszankodik.htmlValami újjal próbálkozik Király Viktorhttp://www.life.hu/legykepben/20130318-kiraly-viktor-magyar-enekes-az-enek-iskolaja-tehetseggondozo-tanara-lesz.htmlMajka szembekerült Dundikávalhttp://www.life.hu/legykepben/20130318-dundika-a-szombat-esti-laz-kiesoje-orul-tavozasanakmajka-viszont-bosszankodik.htmlValami újjal próbálkozik Király Viktorhttp://www.life.hu/legykepben/20130318-kiraly-viktor-magyar-enekes-az-enek-iskolaja-tehetseggondozo-tanara-lesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.