Palvin Barbara: "Szégyellem magam"

modell Videolife Palvin Barbara Vastag Csaba Iszak Eszter Cigánykerék Orosz Barbara díjátadó Mádai Vivien Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi bevállalós csaj. Amit megígért, azt be is tartja még akkor is, ha estélyi ruhában és húszcentis magas sarkúban kell cigánykerekeznie egy díjátadón. Valószínűleg azzal is tisztában volt, hogy másnap mindenki a bugyija színéről beszél. "Szégyellem magam" - mondta Barbi a Life.hu riporterének. Szerintünk nem is gondolta komolyan.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=hDt8H1qkmm7CYXFs

Zimány Linda elrepül a Cukormadaraktól?http://www.life.hu/legykepben/20130321-zimany-linda-elkoszon-hamarosan-a-sugarbirdtol-tatar-csilla-a-vendeg.htmlTakács Nóra legizgalmasabb pillanatai a Glamour gálánhttp://www.life.hu/legykepben/20130322-takacs-nora-a-lifehu-sztarszerzoje-es-a-hogyan-legyek-jo.htmlÚj barátnőre lelt New Yorkban Tatár Csillahttp://www.life.hu/legykepben/20130321-tatar-csilla-a-tv2-sztarja-new-yorkban-uj-baratnot-talalt.htmlCsokoládéfüggő lett Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/20130320-vastag-csaba-enekes-a-szombat-esti-laz-tancosa-csak-csokoledet.htmlTakács Nóra lett az év műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130321-takacs-nora-a-lifehu-sztarszerzoje-lett-az-ev-musorvezetoje-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.