Bálint Antónia kibékült korábbi szerelmével

békülés műsorvezető szépségkirálynő Bálint Antónia zenész gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Antónia beismerte, hogy kibékült korábbi barátjával, Tereh Istvánnal, az Első Emelet zenészével.

Toncsi valószínűleg nem csak kislánya miatt békült ki korábbi párjával, akivel fél évvel korábban szakított. Babika mindenképpen nyertese édesanyja kapcsolatának. A csöppség, Toncsi Facebookra kiírt szavai szerint, már most nagyon kötődik a férfihoz, aki igyekszik édesapaként viselkedni vele.

Forrás: www.elsoemelet.hu, Facebook/Bálint Antónia
Forrás: www.elsoemelet.hu, Facebook/Bálint Antónia

"Igen, kibékültünk Istvánnal, Babika nagyon szereti. István megy érte az oviba is, ha úgy alakul, de legtöbbször együtt megyünk érte. Nagyon sok programunk van együtt, és nekünk most erre van szükségünk. Leginkább a kislányomnak, aki egyáltalán nem sérült attól, amit az apukája és a felesége műveltek az elmúlt hónapokban és években. Én ugyanis semmi rosszat nem engedek a közelébe. Apuka lemondott róla, lelke rajta. Babinak, mikor felnő, az lesz a fontos, aki mellette volt jóban-rosszban, gondoskodott róla. Laci meg hiába magyarázza majd a bizonyítványát. A tettek azok, amiket mindig is figyelembe kell venni. A szavak csak szavak. Babit is erre fogom tanítani" - magyarázta Toncsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.