X-Faktor Bozsek Márk színész Barátok közt énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egyik főszereplője, Bozsek Márk a tehetségkutatóban próbál énekesként bizonyítani.

Sorozatbeli karakterével, a Rózsa kávéház alkalmazottjával, Fekete Szabolccsal szemben a színésztől nem áll távol a zene. Tizennégy évesen kezdett el komolyabban foglalkozni a zenéléssel, már akkor kezébe fogta a gitárt, írt szövegeket és zenét is. Tekintettel arra, hogy gyerekkorában hét évig Portugáliában élt, tökéletesen elsajátította az angol nyelvet, így a saját szövegeit a magyar mellett angolul is írja. Miközben a Barátok köztben folyamatosan dolgozott, három éve megalapította két társával a Close2U együttest is, több daluk megtalálható már a világhálón.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond


A pincérfiútól sem áll távol a zene, hiszen a történet szerint éppen azért távozott néhány hónapra a Mátyás király térről, mert Japánba utazott énekesi karriert építeni. Bár a felkelő nap országában ünnepelt popcsillag lett, később kiderült, kérész életű volt a sztársága, és visszatért Vili bácsiékhoz.
"A hír igaz, valóban úgy döntöttem, kipróbálom magamat az X-Faktorban, és azon leszek, hogy bizonyíthassam a tehetségemet" - árulta el a Blikknek Márk.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.