színésznő alkoholproblémák szerelem bántalmazás Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pikali Gerda megtörte a csendet, és arról mesélt, miként ment tönkre kapcsolata férjével és milyen körülmények között szeretett bele Rékasi Károlyba.

"Először is leszögezem: nem vagyok nőstény ördög! Nem ugrottam rá Károlyra, nem hálóztam be, és nem arról van szó, hogy elszerettem a családjától! Tavaly a Feketeszárú cseresznye című darabban lettem a színpadi partnere. Sokáig valóban csak kollégák voltunk, akik a próba szüneteiben beszélgetnek. Kiderült azonban, hogy egyikünk házassága sem idilli már régen, két megtört embert segített a sors ahhoz, hogy társakká váljanak. A házasságom már három éve véget ért, 10 hónapja különélünk. Mégis fékezett sokáig, hogy családos ember, ám az érzelmek mindkettőnknél elsöpörték a kételyeket. Károly az a férfi, akire mindig is vártam, az ajándék azért a sok rosszért, ami életemben ért. Mellette igazi, nagybetűs nő lehetek, s aki mellett biztonságban érzem magam" - vallotta a színésznő a Blikknek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Gerda arról is beszélt, hogy Gézával a házassága leginkább alkoholgondok miatt romlott meg, a férfi ittasan gyakran kezelt emelt rá, ráadásul az együtt töltött időszakban csupán hébe-hóba dolgozott. A színésznő azt azonban leszögezte, Géza jó apa, ezért is fáj neki, hogy a gyerekeket most mégis felhasználja a vele való harcban és ellene hangolja őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.