Gregor Bernadett Gregor József Másképpen Beszélgetések Joshi Bharattal FEM3 magánélet Joshi Bharat bíróság bulvár per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett azt állítja, most, 40 év felett érzi magát a legjobban a bőrében. Rendszeresen sportol, a bulvárújságoknak pedig jó ideje nem nyilatkozik. 

Gregor Bernadett a FEM3 Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal műsorában mesélt az életének - leginkább belső - változásairól. A színésznő elárulta, most van igazából a helyén, és bevallotta, évekkel ezelőtt híján volt mindenféle önismeretnek, ezért hagyta, hogy az újságírók a kelleténél jobban beleláthassanak a privát szférájába. "Tudom, én is hibás voltam, vidéki kislányként azt tanultam, ha kérdeznek, válaszoljak szépen, és én így tettem" - nyilatkozta és hozzátette, természetesen vágyott arra, hogy ismert énekesnő legyen.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Majdnem belehalt a fogyókúrába Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/legykepben/20130724-gregor-bernadett-szineszno-veszelyes-fogyitablettat-szedett-majdnem-tragedia-lett-belole.htmlCicit villantott Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/szorakozz/20120910-gregor-bernadett-szineszno-cicit-villant-a-tibor-vagyok-de-hoditani.htmlGregor Bernadett: "Mit bántam volna meg?" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120928-gregor-bernadett-kinek-nem-voltak-zurjei-szily-nora-interjuja.htmlGregor Bernadett: "Borzalmas hónapokat éltem át"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120526-gregor-bernadett-borzalmas-honapokat-eltem-at-egy-kave-szily.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.