téli sportok síelés biztosítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé furcsa, de hó nélkül nyitotta meg a Hó-show-t Dukai Regina, aki egy, a betonon álló hószánról integetett az egybegyűlteknek.

Imádja a téli sportokat Dukai Regina és az sem zavarta, hogy még nem érkezett meg a hó a huszonkettedik téli síszezont megnyitó kiállítás vidám sajtófotózására.

Forrás: HÓ-SHOW kiállítás

Gregor Bernadett visszavonulhttp://www.life.hu/legykepben/20131122-a-fem3-maskeppen-beszelgetesek-joshi-bharattal-cimu-musoraban-meselt-gregor-bernadett-szineszno.htmlKülföldön már koppintják VV Éváthttp://www.life.hu/legykepben/20131122-vv-eva-egy-kulfoldi-ceg-reklamarca-lett-vagy-megsem.htmlKiderült Hujber Feri gyenge pontjahttp://www.life.hu/legykepben/20131121-hujber-feri-kiborult-egy-uborkatol-a-tv-paprika-sztasef-cimu-musoraban.htmlGazdagságával kérkedett Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/legykepben/20131121-a-tv2-frizbijeben-bochkor-gabor-gazdagsagarol-meselt-es-elmondta-nagykovet-vagy-pilota-lenne.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.