gyilkosság vér holttest halott nyomozás Budapest Blaha Lujza tér szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vérbefagyott holttest feküdt a Blaha Lujza térnél, az Osvát utca sarkán álló szálloda előtt - tájékoztat az Origo.
Budapest, VII. kerület, Blaha Lujza tér Fotó: Jászai Csaba/MTI

A holttestre a Boscolo Residence épülete előtt találtak rá, a szálló azonban egyelőre semmilyen információt nem adott ki az ügyről.

"Az eset, úgy tudjuk, 11 óra körül történt, és a rendőrök hamar ott voltak, a mentők viszont egy másik étkezde dolgozója szerint viszonylag későn értek oda."

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Elhunyt Georges Lautner, A profi alkotójahttp://www.life.hu/legykepben/20131123-nyolcvanhet-eves-koraban-meghalt-georges-lautner-rendezo-parizsban.htmlMeghalt Michael Palmer amerikai krimiíróhttp://www.life.hu/szorakozz/20131101-meghalt-michael-palmer-amerikai-krimiiro.htmlMeghalt az egykori jugoszláv vezető, Tito özvegyehttp://www.life.hu/legykepben/20131020-meghalt-jovanka-broz-az-egykori-jugoszlav-vezeto-tito-ozvegye.htmlAutóbalesetben meghalt a Kimnowak gitárosahttp://www.life.hu/legykepben/20131017-pribil-gyorgy-a-kimnowak-alapitoja-es-gitarosa-szerda-este-elhunyt.htmlMeghalt Fenyő Miklós zenésztársahttp://www.life.hu/legykepben/20131009-csomos-peter-zenesz-a-hungaria-egyuttes-alapito-tagja-69-eves.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.