gyilkosság brutális kegyetlenség kihallgatás kocogás hazugságvizsgálat nyomozás Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég hazugságvizsgálatra hívták a rendőrök a Soroksáron meggyilkolt nő férjét, Kardos Lajost, most pedig ismét kihallgatták.

Ahogy a Life.hu is megírta, Krisztinát brutálisan meggyilkolták kocogás közben. A rendőrök nagy erővel nyomozni kezdtek, a nő férjét, Kardos Lajost pedig hazugságvizsgálatra hívták. A héten ismét minden részletre kiterjedően végigkérdezték. -írja a Bors.

Forrás: Thinkstock
Lelepleztük Krasznai Tünde múltjáthttp://www.life.hu/legykepben/20131127-krasznai-tundenek-az-x-faktor-enekesnojenek-lelepleztuk-pornos-multjat.htmlMegszólal a pécsi lövöldözőhttp://www.life.hu/legykepben/20131126-gere-akos-a-pecsi-amokfuto-neven-elhiresult-gyilkos-eloszor-szolalt-meg.htmlNem csak Szepesit molesztálta Kicsi bácsihttp://www.life.hu/legykepben/20131126-bacsa-istvant-azaz-kicsi-bacsi-ellen-megindult-a-rendorsegi-eljaras-szepesi-niki-utan-meg-egy-lany.htmlVége a műmájerkodásnak az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131123-az-x-faktor-hetedik-dontoje-a-mentorok-ejszakajarol-szolt.htmlCsalás áldozata lett Király Viktorhttp://www.life.hu/legykepben/20131118-kiraly-viktor-enekes-bar-megnyerte-a-londoni-szavazast-a-szervezok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.