Bálint Antónia fenék edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tökéletesre akarja formálnia  testét Bálint Antónia, aki a karácsonyi ünnepek után újból edzőteremben kezdi a napot. Toncsi reménykedik, hogy formásra gyúrt hátsója hozzásegíti egy új szerelemhez.

Fenekét izmosítja Bálint Antónia, aki topformában legutóbb tavaly tavasszal, a Szombat esti láz című produkcióban volt, amikor is naponta több órát intenzív táncolással töltött. A mozdulatsorról még videót is töltött fel az oldalára, és kiderül, gyakorlat közben még közösségi életet is él.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Már nem mutogatnak ujjal Szecsődi Karirahttp://www.life.hu/legykepben/20140102-szecsodi-kari-eloadora-mar-nem-mutogatnak-mutete-ota.htmlL.L. Junior két legyet üt egy csapásra http://www.life.hu/legykepben/20140103-ll-junior-az-edes-eletben-meg-akarja-szerettetni-magat-a-nezokkel.htmlKülön szobát kapott a parlamentben az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20140102-farkas-zsolti-az-enek-iskolaja-nyertese-kulon-szobat-kapott-a-parlamentben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.