plasztikai műtét mell Nkuya Sonia nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem véletlenül nyúlt a TV2 Magánnyomozók című, minden este jelentkező dokurealityje az elrontott plasztikai műtétek témához. Sok ismert ember bevallja, hogy szépészeti beavatkozáson esett át, de van, aki a látszat ellenére is tagadja. Néhányan a nyilvánosság előtt is felvállalják, hogy nem úgy sikerült az operáció, ahogyan eltervezték.

Az új napi sorozat valós eseményeken alapuló történeteket dolgoz fel, mint ahogy tavaly októberben Nkuya Sonia elrontott plasztikai műtétje is a nyilvánosság elé került.

Forrás: TV2

A volt megasztáros lány háromszor feküdt a műtőasztalra. Először pici melléből szeretett volna dúsabb kebleket, de időközben terhes lett és gyermeket szült, a szoptatás pedig megviselte a frissen beültetett implantátumokat. Kislánya születése után egy évvel ismét kés alá feküdt, hogy megnyúlt keblét formába hozza. A végeredmény rosszabb lett, mellei aszimmetrikusan lógtak és hat csúnya, fél centiméter széles, cikcakkos heg maradt vissza. Harmadszor feküdt kés alá és elrontott, formátlan kebleiből szeretett volna végre olyan kerek idomokat varázsoltatni, amelyet nem kell szégyellnie, ha levetkőzik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.