Twitter dupla wc Steve Rosenberg szocsi olimpia BBC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb szürreális cuccra bukkantunk a neten. Nehezen tudjuk elképzelni, hogy valaha is szeretnénk ilyet használni. 

Az irodai dolgozókat többnyire az is zavarja, hogy munkahelyükön a mellékhelyiségek nem hangszigeteltek, de úgy tűnik, van, ahol az ilyesmi nem jelent problémát. Sőt, az ennél durvább megoldások sem. Az utóbbi időben egyre-másra fotózzák, majd osztják meg a Twitteren ezeket a ki tudja milyen elgondolásból készült mellékhelyiségeket.


Bizarr toiletet először a BBC tudósítója, Steve Rosenberg posztolt ki közösségi oldalára a szocsi olimpia helyszínéről, hozzátéve, fogalma sincs, hogy az alábbi WC félkész, és még nem készült el a válaszfal vagy a helyi klotyókultúrával találkozott.

A WC-papíron is osztozni kell... Forrás: Steve Rosenberg Twitter oldala

Végzettség nélkül oktat táncot Oláh Gergőhttp://www.life.hu/legykepben/20140122-x-faktor-vegzettseg-nelkul-oktat-tancot-olah-gergo-enekes.htmlA rendőrségen köthet ki VV Charlottehttp://www.life.hu/legykepben/20140122-charlotte-a-valovillag-6-szexfuggo-szereploje-a-villabol-egyenesen-a-birosagra-mehet-prosti-multja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.