Széthajtja magát Sarka Kata

Forrás: Red Lemon Media -
Sarka Kata Nap munka étkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajnalban kel, és éjjel kerül ágyba Sarka Kata, akinek csak messziről  tűnik irigylésre méltónak az élete. Vannak napok, amikor a fiatal anyuka kora hajnaltól késő estig, akár 14 órát is lót-fut egyfolytában. Eközben kedvesen mosolyog és beszélget mindenkivel, és igyekszik minden alkalomhoz megfelelően öltözködni.

Bemutatjuk Sarka Kata egy napját, amikor szerkesztőségünk munkatársai egymás után két hivatalos rendezvényen is találkoztak vele.

Forrás: Red Lemon Media

Még mindig irigyeljük Hajdú Péter feleségét, aki luxuslakásban él?

VV Laci fizetett színész?http://www.life.hu/legykepben/20140124-vv-laci-feltunt-egy-masik-csatornan-is.htmlBaronits Gábor a magas nőkre bukikhttp://www.life.hu/legykepben/20140122-baronits-gabor-a-magas-nokre-bukik.htmlSarka Kata: "Zenei antitalentum vagyok"http://www.life.hu/legykepben/20140122-a-tv2-a-nagy-duettjeben-hajdu-peter-felesege-sarka-kata-ll-juniorral-enekel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.