Sosem látott videó Whitney Houston esküvőjéről

Forrás: AFP -
dokumentumfilm halál esküvő drog videó Bobby Brown tánc Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elhunyt énekesnő és férje, Bobby Brown intim tánca látható az 1992-es felvételen.

Megható felvétel került nyilvánosságra a tragikus sorsú Whitney Houstonról. A videón az énekesnőt és újdonsült férjét fedezhetjük fel, amint mélyen egymás szemébe nézve lassúznak a parketten. Whitney már babát várt akkoriban, de csak a nászúton jött rá, hogy állapotos.

Forrás: AFP

A 25 perces videót a dokumentumfilmes Daphne Barak fedezte fel, és csak a jövő hónapban hozza nyilvánosságra teljes egészében. Elmondása szerint annyit tudni a tartalmáról, hogy a friss házasok hófehér ruhában, boldogan ölelik egymást a szertartáson, amelyre 800 vendéget hívtak meg. Mint tudjuk, a viharos, tüzes házasság azonban 2006-ban véget ért. Whitney lánya, Bobbi Kristina azt mondta a filmesnek, még mindig gyászolja édesanyját, aki 2012 februárjában hunyt el, miután évekig kábítószer-függőségben szenvedett.

Aurelio diszkalkuliás - felmentették matekbólhttp://www.life.hu/legykepben/20140128-vv-aureliot-diszkalkulias-felmentettek-matekbol.htmlSztrájk miatt késnek az európai járatokhttp://www.life.hu/legykepben/20140129-a-legiforgalmi-iranyitok-szerdai-sztrajkja-miatt-kesnek-az-europai-repulojaratok.htmlToncsi 17 milliót követel volt párjátólhttp://www.life.hu/legykepben/20140129-balint-antonia-a-tv2-n-futo-edes-elet-sztarja-azt-allitja-gyermekenek-apja-foldesi-szabo-laszlo-17.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.