nyilvános ajánlat verekedés boksz párbaj ketrecharc A Dal Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders András kihúzta a gyufát Taskó Rodrigónál, az ismert ketrecharcosnál. Párbajra hívta az énekest. 

A magyar bajnok thai bokszoló, aki a bokszban és a kempóban is otthon van, nyílt levelében párbajra hívta az énekest. A 27 éves fiatalember ugyanis nem veszi jó néven, hogy Kállyay-Saunders egyre többet szerepel a médiában különböző verekedések miatt. Rodrigó férfias ajánlattal állt hát elő, hogy megleckéztesse Saunderst.

Kállay-Saunders András, A Dal 2014 Forrás: MTVA/NAGY ZOLTAN

Hasonló a korunk, a magasságunk, a súlyunk, szeretném összemérni a tudásomat Andráséval. Nem titok, sokadjára feszíti túl a húrt bennem, így legális keretek között, az általa választott küzdősport szabályrendszerének megfelelően, férfias harcra hívom ki” – írja a Bors online. „Havonta megfordulok Pesten, vagy a sport miatt, vagy azért, hogy a barátaimmal szórakozni menjek. Saunders és társasága már három barátomba is belekötött az éjszakában. Egyszer kis híján tettlegességig fajult a dolog. Ha ilyen kemény legény, most megmutathat­ja!” – szögezte le a sportoló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.