Szakítások, új szerelmek és titkok a sztárvilágban

Tóth Gabi Détár Enikő Hódi Pamela Csobot Adél Katalin hercegnő Kiszel Tünde ValóVilág6 Bulvárkoktél Jennifer Aniston Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki lesz a Csillag születik műsorvezetője? Hogyan éli mindennapjait Détár Enikő? Mely énekesnőnk győzte le a rettegett kórt? A Life.hu heti bulvárkoktéljából megtudod.

Nem is annyira édes mostanság Berki Krisztián és Hódi Pamela élete. Tavaly a Szalontai Szilvi-féle sms tette próbára a kapcsolatot, most pedig egy fotó verte ki a biztosítékot a nőnél, aki közös gyermekükkel együtt elhagyta a testépítőt.

Forrás: Berki Krisztián Facebook-oldala

Amíg az Édes élet két szereplője haragszomrádot játszott, hazánk hírességei a Story-gálán mulattak. Kiszel Tünde például ruhájához választott limuzint, Tóth Gabi pedig gyönyörű hosszú lábait villantotta meg.

Nagyban folyik a találgatás, hogy ki vezeti majd a tavasszal induló Csillag születiket és kik alkotják majd a zsűrit. Nos, az előbbi személyére az alábbiak alapján már van tippünk.

Forrás: Instagram/Csillag születik

A napokban beszélt betegségéről Karda Bea is. Az énekesnő mellrákban szenvedett, de ma már szerencsére jól van és az élet minden percét értékeli.

Az RTL Klub Fókuszában vallott Détár Enikő az elmúlt évek pokoljárásáról és arról, hogy miként éli napjait.

Forrás: Life.hu

Ezen a héten is borzolták a kedélyeket a ValóVilág játékosai. A műsorral kapcsolatban a nézők leginkább annak örülhettek, hogy a valóságshow háttérműsorát a BeleValóVilágot VV Béci mellett Csobot Adél vezeti.

Forrás: Csobot Adél Facebook-oldala
Ráismersz a magyar énekesnőre? http://www.life.hu/bulvar/20140207-toth-gabit-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentorat-a-be-crew-csapata-valtoztatta-at.htmlÁtváltoztató csapat vette kezelésbe Tóth Gabit. Az énekesnő a mai napig képes meglepetést okozni megjelenésével. TV + BulvárOrigoBerki Krisztián nem magyarázkodikhttp://www.life.hu/bulvar/20140206-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-berki-krisztian-es-hodi-pamela-nem-bekulnek.htmlMint ahogyan a Life.hu is megírta, összepakolt és otthagyta Berki Krisztiánt Hódi Pamela. A fiatal anyuka magával vitte kislányukat is, ami a testépítőt megviselte. TV + BulvárOrigoIza és Aurelio mindent megmutatott (18+)http://www.life.hu/bulvar/20140206-az-rtl-2-valovilag-6-ban-vv-iza-hisztirohamot-kapott-vv-aurelio-pedig-vv-davidnak-helikopterezett.htmlIsmét kitettek magukért a Villa-lakók. Nem tudtuk eldönteni, melyik volt-e a kínosabb: az, hogy Iza hisztizett pár szelet pulykamellsonkáért, vagy inkább az, hogy női közönség híján Aurelio most az új beköltözőnek, Dávidnak helikopterezett.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.