Visszaéltek Dundika képeivel

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
TV2 A Nagy Duett szexoldal Dundika Majka per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos modellt és párját, Majkát sokkolta a felsimerés: Dundika fotói felkerültek egy külföldi internetes szexoldalra. A műsorvezető kiakadt és perel. 

Az oldal szerint 80 ezer forintot kell fizetni az ál-Dundika - alias Angelbaby - szolgáltatásaiért, aki bemutatkozó oldala szerint 27 éves, budapesti, ha kell, lányokkal is szexel, és nem mond nemet az extrém együttlétekre sem, ami különböző nehézségű akrobatikus pózok és segédeszközök használatát jelenti.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Felháborító, hogy a fotóimmal hirdetnek szexuális szolgáltatást. A képeket nyilván lelopták az internetről! Persze nem újdonság, a modellek már régóta az internetes bűnözők célpontjai, de azért ezt most egészen más megélni, mint régen. Édesanya vagyok, ezért most sokkal jobban bosszant. Még friss a történet, ezért nem döntöttük el, hogy mi legyen, de nagy a valószínűsége annak, hogy feljelentést teszünk. Peti nagyon felhúzta magát" - kommentálta a Borsnak a történteket Dundika, aki ma a TV2 A Nagy Duett műsorában áll színpadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.