Wellnesszel kapcsolódik ki a ByTheWay

Forrás: ByTheWay Facebook-oldala -
X-Faktor ByTheWay wellness RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ledobták ruháikat a ByThe Way tagjai. Nos, a srácok nem egy magazin kérésének tettek eleget, hanem wellnessezni mentek. 

Hatalmas sikerük van a ByTheWay-srácoknak. Bár "csupán" a másodk helyen végeztek az X-Faktorban, a Life.hu úgy tudja, hogy az egykori nyertes, Vastag Csaba után nekik van a legtöbb felkérésük. Azt, hogy mikor, hol koncerteznek, Facebook-üzenőfalukon is tudatják a rajongókkal, most pedig meztelen felsőtestüket villantották meg a lányok nagy örömére.

Forrás: ByTheWay Facebook-oldala
Szakítások, új szerelmek és titkok a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140207-a-life-hu-heti-bulvarkokteljaban-berki-krisztian-kiszel-tunde-toth-gabi-valovilag-csobot-adel.htmlKi lesz a Csillag születik műsorvezetője? Hogyan éli mindennapjait Détár Enikő? Mely énekesnőnk győzte le a rettegett kórt? A Life.hu heti bulvárkoktéljából megtudod.TV + BulvárOrigoRáismersz a magyar énekesnőre? http://www.life.hu/bulvar/20140207-toth-gabit-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentorat-a-be-crew-csapata-valtoztatta-at.htmlÁtváltoztató csapat vette kezelésbe Tóth Gabit. Az énekesnő a mai napig képes meglepetést okozni megjelenésével. TV + BulvárOrigoIza és Aurelio mindent megmutatott (18+)http://www.life.hu/bulvar/20140206-az-rtl-2-valovilag-6-ban-vv-iza-hisztirohamot-kapott-vv-aurelio-pedig-vv-davidnak-helikopterezett.htmlIsmét kitettek magukért a Villa-lakók. Nem tudtuk eldönteni, melyik volt-e a kínosabb: az, hogy Iza hisztizett pár szelet pulykamellsonkáért, vagy inkább az, hogy női közönség híján Aurelio most az új beköltözőnek, Dávidnak helikopterezett.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.