Alföldi elengedte mentoráltjai kezét

Forrás: RTLKLUB -
támogatás Batánovics Lili X-Faktor mentor Alföldi Róbert Eckert Anikó Péterffy Lili RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alföldi Róbert az X-Faktorban mindenben mentroráltjai mellett állt. Támogatta őket mind szakmailag, mind érzelmileg. Most azonban fordult a kocka.

Batánovics Lili, Eckert Anikó és Péterffy Lili most is segítséget várna Alfölditől, de a rendező nem foglalkozik velük, pedig az X-Faktorban még állította, hogy segíti fiatal lány mentoráltjait a műsor után is, ez mégsem így történt - írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB
Rá sem ismerni SP-re, annyira rosszul néz kihttp://www.life.hu/bulvar/20140205-ra-sem-ismerni-sp-re-a-tinisztarra-annyira-rosszul-nez-ki.htmlSP, a tinik egykori sztárja, aki 2012-ig hat darab Viva Comet gömböt zsebelt be, döbbenetes fényképet posztolt ki magáról az instagramon. Rá sem ismerni az egykor Palvin Barbarával is bulizó, kedves arcú tinisztárra, aki zenei pályája befejezése óta saját nevén, Éder Krisztián fotósként dolgozik.TV + BulvárOrigoCsobot Adél, a grimaszkirálynőhttp://www.life.hu/bulvar/20140209-csobot-adel-az-rtl-klub-x-faktoranak-felfedezetteje-a-belevalovilag-musorvezetoje-grimaszol.htmlAhogy a fiatalok többsége, Csobot Adél is imád selfie-zni. A saját cukiságával pontosan tisztában lévő, műsorvezetővé avanzsált énekesnő posztjait mindig kommentek tucatjai kísérik. TV + BulvárOrigoNem várta meg A Dal végét Rúzsa Magdihttp://www.life.hu/bulvar/20140208-a-zeneszerzo-enekes-zoran-meghivasanak-tesz-eleget-ruzsa-magdi-igy-a-szokasosnal-elobb-tavozik-a.htmlNéha korlátokat kell átlépni ahhoz, hogy mindenkinek jó legyen.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.