Danics Dórát bántalmazták gyermekkorában

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
X-Faktor Danics Dóra bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor nyertesének komoly lelki traumát és önbizalomhiányt okoztak társai az iskolában, amit mindössze néhány éve sikerült teljesen feldolgoznia.

Az énekesnő kiskamaszként kénytelen volt az iskolaváltásra megváltozott életkörülményei miatt, ám ez a változás szörnyű emlékként él benne.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Elismerte a bántalmazást a híres szakács férjehttp://www.life.hu/bulvar/20130618-nigella-lawson-brit-szakacs-ferje-charles-saatchi-elismerte-hogy-bantalmazta.htmlCharles Saatchi, a világhírű szakács, Nigella Lawson férje elismerte, hogy bántalmazta nejét. Legutóbb egy vita során a nyakát fojtogatta a nőnek.TV + BulvárA színész kiakadt a gyengébbek bántalmazásánhttp://www.life.hu/bulvar/20121101-stohl-andras-szinesz-bortonben-szerette-volna-megvedeni-a-gyengeket.htmlEgy vékonydongájú roma srác kérte Stohl András segítségét a börtön falai között. A színész szeretett volna neki segíteni, de azzal valószínűleg többet ártott volna a szerencsétlen fiúnak - tudta meg a Life.hu.TV + BulvárTizenkilenc rendbeli szexuális bántalmazással vádolják a tanárnőthttp://www.life.hu/csalad/20110210-tizenkilenc-rendbeli-szexualis-bantalmazassal-vadoljak-a-tanarnot.htmlSaját diákjai vádolják szexuális bántalmazással a középiskolai tanárnőt, akit ha elítélnek, akár 96 év börtönbüntetést is kaphat.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.