Dobosként kereste a kenyerét Fekete Laci

Forrás: TV2 -
Fekete Laci Nagy Duett dobos zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is áll olyan távol a zene Fekete Lacitól, aki az aprócska Nótár Mary oldalán mutatta meg énektudását a TV2 Nagy Duett című produkciójában.

Magyarország legerősebb férfije 20 évig zenélt, ennek ellenére hatalmas kihívást jelentett számára énekelni, ugyanis korábban csak a háttérben muzsikált.

Forrás: TV2
Az ÖsszeEsküvők fiúi feszítettek A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/bulvar/20140208-az-osszeeskuvok-fiui-ricsi-es-csoki-a-nagy-duett-szinpadan-notar-mary-mellett.htmlEz igazán meglepő! Mary és Fekete Laci produkciója hátterében a gyönyörűen kigyúrt fiúkban két ismert arcot fedeztünk fel. Az ÖsszeEsküvők egykori két szereplője, Ricsi és Csoki feszítettek a színpadon, bár Ricsit szinte lehetetlen felismerni.TV + BulvárOrigoCsepregi Évának és Joshinak véget ért A Nagy Duetthttp://www.life.hu/bulvar/20140209-a-tv2-a-nagy-duettjebol-csepregi-eva-es-joshi-bharat-esett-ki.htmlVéget ért A Nagy Duett harmadik évadának első adása a TV2-n, a tíz párosból kilenc továbbment, kiesett a csatorna műsorvezetője és a Neoton énekesnője.TV + BulvárOrigoSarka Kata ráfeszült A Nagy Duettrehttp://www.life.hu/bulvar/20140209-a-tv2-nagy-duettjeben-sarka-kata-ll-junior-parjakent-hajdu-peter-miatt-nem-lesz-szexis.htmlRetteg A Nagy Duett-beli szereplésétől Sarka Kata. Hajdú Péter felesége nemcsak a hangjával nincs megelégedve, de szexisnek sem érzi magát.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.