VV Viki apja adás előtt nekiment VV Simonnak

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
ValóVilág6 VV Simon VV Viki veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt feszültségmentes a tegnap esti VV-párbaj, és nem csak a színpadon mentek egymásnak az ellenfelek. A nézőtéren is elszabadultak az indulatok, VV Simon felzaklatva rohant ki a stúdióból még az adás kezdete előtt.

VV Simon annak a VV Vikinek jött vasárnap este drukkolni, aki provokációjával a vesztét okozta és miatta zárták ki a villából. A bogaras fiú nem gondolta, hogy az első sorban mellette helyet foglaló szülők nekiugranak és ennyire kiborítják.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
VV Dávid túltaktikázta magát, ő esett kihttp://www.life.hu/bulvar/20140216-vv-david-tultaktikazta-magat-o-hagyta-el-a-villat-o-a-kiseo.htmlA kihívó VVDávid túltaktikázata magát. Mindketten, Nagyszájú Viki és Laza Dávid is nagyon bíztak benne, hogy nem ér véget számukra a játék, és még maradhatnak a villában. A túl magabiztos Dávidot azonban a nézők hazaküldték.TV + BulvárOrigoGyúrós Józsi alig ismeri a barátnőjéthttp://www.life.hu/bulvar/20140213-gyuros-jozsi-baratnoje-varja.htmlGyúrós Józsi egyfolytában kint maradt barátnője után kesereg, pedig beköltözésekor még minden villalakó nőt meg akart hódítani.TV + BulvárOrigoA fiúkat szereti VV Aurelio?http://www.life.hu/bulvar/20140213-vv-aurelio-tenyleg-homoszexualis.htmlTegnap este az élő műsor, a BeleValóVilág egy betelefonálója azt állította, hogy Aurelio meleg. Megtaláltuk Aurelio állítólagos kedvesét, Balázst, aki megdöbbent a hírtől.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.