Csúnya dolgot műveltek a magyar celebek - és nem csak Buci!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Caramel Sarka Kata Bajor Imre Katalin Koós János ValóVilág6 Gundel Takács Gábor A Dal 2014 Bulvárkoktél Szombat esti láz Csillag születik Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu ezen a héten is azon volt, hogy a legérdekesebb, legviccesebb vagy akár legdühítőbb sztárhíreket hozza el nektek. Most a kedvenceiteket újra összeszedtük... 

Az elmúlt héten ismét a figyelem középpontjába került a Life.hu és a világ kedvenc Katalin hercegnője. Előbb arra kaptuk fel a fejünket, hogy amíg szoknyáit megtoldaná, addig haját megkurtítaná a királyi család. Eljátszottunk a gondolattal, hogyan nézne ki Katalin rövid hajjal, majd képszerkesztő programmal megcsináltuk és megmutattuk nektek is.

Forrás: Life.hu

Ahogyan Katalin Kamilla-séróval, úgy Gundel Takács Gábor A Dal-beli kinézete sem nyerte el a tetszéseteket. Szegény műsorvezetőt rém cikisen öltöztették fel, mi azért reméljük, hogy a döntőben jobban néz majd ki.

Forrás: Facebook/Mehandi Style

Azt eddig is tudtuk, hogy Berki Krisztiánt nem az eszéért szeretjük, de azon, ahogy a minap dühbe gurult, mi is meglepődtünk. Bízunk benne, hogy a testépítő nem csak azért nem bántotta Pamelát, mert társaságban voltak.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

Nemcsak az Édes élet szereplőjének, hanem VV Viki édesapjának is elgurult a gyógyszere. A felbőszült apa kis híján a bugris Simonnak ment vasárnap a párbaj előtt.

A héten Sarka Kata is többször szerepelt a Life.hu címlapján. Amíg A Nagy Duett-beli produkciójáról - a nézőkkel egyetértésben - sok jót nem tudtunk mondani, addig csodaszép hasától szerkesztőségileg elaléltunk.

Forrás: TV2

Stohl András is kiverte a biztosítékot azzal, hogy ittasan whiskyt csent, ám tettének most nem lesz következménye, a bár, ahol túl jól szórakozott, eltekintett a feljelentéstől.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Az RTL Klub háza táján is történtek változások, a csatorna rövid titkolózás után azt nyilatkozta, mivel a Csillag Születik válogatóján nem találtak elég tehetséget, így a jolly jokerként mindig bedobható Szombat Esti Lázzal ültetik tavasszal a nézőket a képernyők elé.

Forrás: RTLKlub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.