miniszterelnöki tanácsadók politika light sportoló Balogh Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu "A politikus is ember” című sorozatában politikusok mindennapjait, politikától távoli, emberi arcát mutatjuk be - politikamentesen. Ismerjétek meg jobban Balogh Gábort, Orbán Viktor sporttanácsadóját.

Fiatal, sikeres és még keresi az igazit Balogh Gábor, Orbán Viktor sporttanácsadója, aki sportsikerei után nagyon hamar jutott magas pozícióba. Hogy lehet, hogy egy ilyen jó partinak számító, 37 éves, sármos fiatalember még nem találta meg a párját?

A Sydneyben rendezett olimpiai ezüstérme előtt a felnőttek közötti első nagy sikerét az 1999-es budapesti világbajnokságon érte el: egyéniben, csapatban és váltóban is aranyérmet szerzett. Ugyanebben az évben őt választották az év magyar férfisportolójának. A gálán Orbán Viktor miniszterelnök is tiszteletét tette, megismerkedésük után Gábort szívesen látták minden rendezvényen, különösen akkor, ha az sporttal volt kapcsolatos.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Közigazgatási és politikai rutin nélkül kaptam ezt a megbizatást, ami óriási lehetőség számomra a tanulásra. Miután a sportban már bizonyíthattam, a kollégák látják és értik, hogy ezen a területen is minél több tudást szeretnék elsajátítani. Úgy érzem, hogy a magas pozíció ellenére nem szállt a fejembe a siker. Bár a mindennapjaimban komoly feladataim vannak, mégis igyekszem fiatalosan élni, szeretem a vagányságot. A mindennapos froclizás, a barátaimmal való hülyéskedés benne van az életemben, és ezen nem is szeretnék változtatni. Sokat dolgozom, gyakran már háromnegyed hétkor elindulok otthonról, és a nap végén még edzeni, olykor vacsorázni megyek, nem ritka, hogy fél 11 körül érek haza. Ezzel az időbeosztással a magánéletre kevés időm marad, de biztos képes lennék ezen változtatni, ha rátalálnék az igazira. Sajnos szeptember óta egyedülálló vagyok, akkor egy másfél éves, igazán bensőséges kapcsolatom ért véget. Jelenleg ismerkedem, de néha úgy érzem, hogy bennem van a hiba, túl magasak az elvárásaim. Végül is csak olyan társat keresek magam mellé, aki hasonló ritmusban és stílusban él, mint én. Legyen széles a világlátása, sportoljon és figyeljen oda, hogy tartalmasan és tudatosan éljen. Nem keresem az egyszerű flörtöket, bízom abban, hogy akinek jönnie kell, majd jön. Szeretnék már családot alapítani, gyerekeket magam köré. Szerencsére könnyen megtalálom a hölgyekkel a közös hangot” – árulta el magáról Gábor, aki kifejezetten kényes a külsejére.

„Hetente 4-5-ször sportolok, szeretem jól érezni magam a bőrömben és természetesen a hölgyek pozitív visszajelzései is fontosak számomra. Figyelek rá, nehogy hízásnak induljak, az utóbbi 12 évben tartom a 76 kilós versenysúlyomat. Fiatal korom ellenére nem jellemző rám az éjszakai dorbézolás, kulturáltan élek. Egyszerűen nem engedhetem ezt meg magamnak. Persze halkan megjegyzem, hogy nekem is vannak rossz tulajdonságaim, amiket azért nem reklámozok. A sportolói múltamból kifolyólag nehezen viselem, ha nincs állandó kihívás és ezzel együtt járó feladat az életemben, amivel újabb és újabb dolgokat tanulhatok. Néha ezeket talán túl vehemensen is próbálom véghez vinni, így talán a türelem az, amit még folyamatosan palléroznom kell.”

Példás családanya a jobbikos Dúró Dórahttp://www.life.hu/bulvar/20140211-duro-dora-a-jobbik-szovivoje-csaladjarol-meselt.htmlA legfiatalabb országgyűlési képviselővel, a parlamentben határozottan megnyilvánuló jobbikos politikusnővel szinte köszönő viszonyban sincsen, aki az interjún várt minket: egy szolid kinézetű, festetlen arcú, egyszerű, elegáns kosztümbe öltözött fiatal nő. Ő Dúró Dóra, aki számunkra most a kétgyermekes, fiatal családanya. A Life.hu sorozatában politikusok mindennapjait mutatja be - politikamentesen.TV + Bulvár--A reggeli vitaminbomba a főpolgármester-jelölt, Horváth Csaba titkahttp://www.life.hu/bulvar/20140224-horvath-csaba-mszp-fopolgarmester-jeloltje-vitaminbombaval-kezdi-a-napot.htmlHorváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője mindig kedves és mosolyog, jól fésült és jól öltözött. Vajon a politikus órákat tölt el a tükör előtt, hogy reggelente tökéletes formában lépjen ki otthonról? Eláruljuk, mi a titka! A Life.hu sorozatában politikusok mindennapjait mutatja be - politikamentesen.TV + BulvárOrigoSzívecskéket küldözget telefonon feleségének a romantikus politikushttp://www.life.hu/bulvar/20140226-molnar-csaba-dk-demokratikus-koalicio-ugyvezeto-alelnoke-szivecskeket-kuldozget-telefonon.htmlMolnár Csabát, a Demokratikus Koalíció ügyvezető alelnökét tényleg azért választották meg korábban, 33 éves korában közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszternek, mert egy hídon állva telefonált, és ez a pillanat megihlette megbízóit? Utánajártunk, mi igaz a róla terjengő pletykákból. A Life.hu sorozatában politikusok mindennapjait mutatjuk be - politikamentesen.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.