Rúzsa Magdi következetesség zsűritag A Dal 2014 döntő Király Tamás Kállay-Saunders András Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor és családja sok támadást kapott az elmúlt napokban A Dal döntője után. Először azzal vádolták őket, hogy sértődötten távoztak a verseny után, majd Király Tamás Rúzsa Magdiról írt karakteres véleménye ütötte ki a biztosítékot.

Király Viktor közösségi oldalán már jelezte, hogy semmiféle sértettséget nem érez és nagyon örül barátja, András sikerének. Édesapja, Király Tamás pedig a Life.hu-nak elmondta, nem akarta megbántani Rúzsa Magdit, csupán egy rossz pillanatában erősebben bírálta A Dal zsűritagját a kelleténél.

Forrás: facebook/Király Tamás

Érdekes tény, hogy akárcsak Rúzsa Magdi, Király Viktor is Megasztár nyertes volt. A műsor készítői tehát faramuci helyzetet teremtettek azzal, hogy olyan nyertes bírált nyertes, aki ugyanabban a műsorban, ugyanolyan sikereket ért el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.