Gáspár Laci már tiszta

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara -
Gáspár Laci függőség drogteszt énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes befejezte a drogelvonót, ráadásul kábítószeres ügye miatt még eljárás sem indul ellene.

Szerencsésen végződött Gáspár Laci drogügye. A Blikk úgy tudja, az énekes befejezte az úgynevezett elterelési terápiát, így megússza a börtönt. Az ügy előzménye, hogy egy drogterjesztő banda Gödöllőn afféle kábítószer-szupermarketet működtetett. A rendőrök megtalálták a csoport nyilvántartását is, ebből több fogyasztót is elővettek, akik között ott volt Gáspár Laci neve is. Az egykori megasztáros állítása szerint csak egyszer vásárolt tőlük, ennek azonban ellentmondott az egyik drogterjesztő vallomása.

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara

A lap szerint az énekessel együtt a többi fogyasztó is elterelésen vett részt, így nem kell a bíróság előtt felelniük tettükért. Az énekes ügyvédje azt mondta: a nyomozás lezárásáról még nem kaptak hivatalos jelzést, de ennek nincs jelentősége, hiszen ügyfele nem gyanúsítottja az ügynek.

Maga az érintett is örül, hogy végre lezárul az ügye. Röviden így nyilatkozott a napilapnak: „Valóban megszüntették az eljárást ellenem, de ez egy percig sem volt kérdéses a számomra."

Sarka Katát majdnem megerőszakoltákhttp://www.life.hu/bulvar/20140227-sarka-katat-a-nagy-duett-sztarjat-majdnem-megeroszakoltak.htmlHajdú Péter feleségét egy nyaralás alkalmával a szálloda egyik dolgozója próbálta szexre kényszeríteni.TV + Bulvár--Terápiára jár Győzikehttp://www.life.hu/bulvar/20140227-gaspar-gyozo-gyozike-kifakadt-csaladjara-most-terapiara-jar.htmlA showman állandóan szorong, úgy érzi, senki nem érti meg, ráadásul a családja sem támogatja.TV + Bulvár--Berki kivasaltatta a heréithttp://www.life.hu/bulvar/20140227-berki-krisztan-sportolo-kulonleges-szepeszeti-beavatkozason-vett-reszt-kivasaltatta-a-hereit.htmlIsmét egy furcsa hóbort, amelyben Berki Krisztián első szeretne lenni. A sportoló különleges szépészeti beavatkozáson esett át. Amíg a Life.hu szerkesztőségében a hajvasalás a menő, úgy tűnik, Berki a heréivel műveli ugyanezt a műveletet.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.