Ezeken a celebeken röhög az ország

Forrás: tv2 -
Kozma Orsi Vastag Csaba ValóVilág 6 Hajdú Péter Mádai Vivien Kállay-Saunders András Jaksity Kata Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte eldönthetetlen, hogy ezen a héten ki érdemelné meg a virtuális, Legcikibb celeb-díjat. Berki Krisztián, Hajdú Péter és a ValóVilág 6 szereplői tuti dobogós helyen végeznének.

A hét legütősebb híre vitathatatlanul Berki Krisztián herevasaltatása volt. A testépítő menőnek szánt szépészeti beavatkozásával inkább közröhej tárgya lett, ráadásul gyermekének édesanyja, Hódi Pamela a ráncos zacsik kisimítása után sem akar hallani a férfiról.

Forrás: tv2

De nemcsak Berkin, hanem Hajdú Péteren is egy ország röhögött a héten. Mr. Frizbi vasárnap este A Nagy Duettben mutatta be ismét ének- és tánctudását. Az élmény - mint ahogyan az előző szériában is - felejthetetlen.

Forrás: TV2

Rubint Réka frizurát váltott. A fitneszmami haja sötétebb és rövidebb lett, minket nem győzött meg teljesen az új fazon.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Bár már szombaton eldőlt, hogy Kállay-Saunders András nyerte az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjét, A Dalt, a hét első fele még jócskán a versenyről szólt. A kedélyeket Király Viktor édesapjának Facebook-posztja szította, a kritika célpontja, Rúzsa Magdi elegánsan reagált a kritikára. András daláról azonban nemcsak itthon, külföldön is megoszlanak a vélemények, mi ezeket is összeszedtük nektek.

Forrás: Rúzsa Magdi/Facebook

Babás hírekből is jutott bőven a hétre. A harmadik gyermekével várandós Jaksity Kata a Facebookon védte a mundér becsületét, és ugyanitt mutatta meg hét hónapos ikerlányait Kozma Orsi énekesnő is. A napokban derült ki az is, hogy Hujber Feriéknél jön a második baba, Mádai Vivien pedig várandós első gyermekével.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Ha bulvárkoktél, akkor természetesen a ValóVilág 6-ról sem feledkezhetünk meg. Amíg a villalakók a vasárnapi párbajra készülnek, addig az új beköltőző, VV Ádám herevillantással próbálja enyhíteni a Gyúrós Józsi hiánya miatt hagyott űrt bennünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.