Ádám a villa legtahóbb játékosa - Lilunál is kiverte a biztosítékot

VV Józsi VV Iza RTL 2 VV Zsófi ValóVilág 6 VV Ádám VV Aurelio VV Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, semmi olyan nem történt ezidáig a ValóVilág-villában, amit az új beköltöző, Ádám ne tudna überelni. Nagyképű közönségessége, bunkósága láttán a műsorvezető, Lilu is csak kapkodta a levegőt. 

Gyúrós Józsi harcsája, Iza hisztii, Aurelio farokpörgettyűzése... Nos, ezek mind-mind sehol nincsenek Ádám debütálásához képest. Ahogy megírtuk, a fiú már az első este altestével próbálta magára vonni a figyelmét, s előbb péniszét, majd hátsóját tolta Viki arcába.

Persze a jóvágásúnak nevezett favágó sem a molett exkézilabdást akarja megdönteni, így felváltva nyomul Izánál és Zsófinál. Nem is titkolja, arra készül, hogy "meghódítsa" valamelyiküket, lehetőleg mindkettőjüket, s ennek érdekében mindent meg is tesz. Előbb Izát birkózta le, majd Zsófit invitálta a jakuzziba, akinek így udvarolt: "Fújatnék egy jót, nekem az nagyon fontos, aztán egy dugással befejeznénk a dolgot". Nem találunk szavakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.